Pár napra békén hagy, utána megint elkezd zaklatni a volt barátom. Mit tegyek? Volt már valaki ilyen helyzetben?
Én azt mondanám,hogy adj neki egy esélyt ha már ilyen kitartó 😀
De ez csak az én véleményem.
Attól függ milyen értelemben zaklat az exed.
Igen, én voltam ilyen helyzetben. 1 évig tartott míg végre leszállt rólam, de csak mert talált más csajt.
Zsarolt öngyilkossággal( egyszer majdnem tényleg leszúrta magát , olyan szinten )
Mindenhova követett mikor nem tudtam róla.
Feltörte a közösségi oldalaimat
Megvert , megtépett és meglopott hogy mertem én őt elhagyni....pf..
Az új barátomat is fenyegette hogy megöli.
Elterjesztett rólam minden hülyeséget amit csak kitalált , azaz megalázott mindenki előtt. Éjjelente hívogatott. A képeimet amiket neki küldtem szét akarta a neten terjeszteni(hála isten mesztelen képet sose küldtem neki...úgyhogy ezzel nem tudom mit akart elérni)
Hogy mit tettem?
Eleinte sikerült zsarolnia, depresszióba estem és vagdostam is magam. Ja 15 voltam akkor ....ma már eltelt 5 év azóta.
Nem vettem róla tudomást, letiltottam a számát , új közösségi oldalakat csináltam.... Nem reagáltam az uzeneteire.
Aztán abba hagyta egy időre majd megint elkezdte ...tenyleg egy évig tartott az egész hercehurca..
Attól függ te hogy érted ezt a kérdést. ?
3#A kérdező "zaklatója" szerintem ennyire nem elvetemült 😀
Szerintem nagyon sajnàlja hogy a "zaklatásával" felkavarja a kérdező lelki világát,de nagyon hiányolja őt.
Előbb-utóbb leáll,de szeretné úgy érezni,hogy mindent megtett mert tényleg fontos neki a kérdező.
De ez csak az én véleményem 😀✌️
Úgy látszik 49% magára ismert a kérdésben..
A zaklatás semmilyen formában nem elfogadható, akár enyhe, akár súlyos esetről van szó. Gusztustalan, amikor valaki nem ért a "nem"-ből és nekiáll teperni és vergődni, egyáltalán nem tisztelve a másik ember szabad akaratát. Az ilyentől menekülni kell, nem még esélyt adni neki.
Asszem ismerem az illetőt
Jó arc,csak tiszta h*lye 😀
Ajjaj itt veszteni fogok 😂
A lényeg hogy egy őszinte üzenet még nem a világ vége szerintem,igen etikátlan ha már elmondták neki hogy nem kéne,de vannak dolgok amiket nehezen enged el az ember
(És igenis jóarc vagyok 😝😀)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!