Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Pár napra békén hagy, utána...

Pár napra békén hagy, utána megint elkezd zaklatni a volt barátom. Mit tegyek? Volt már valaki ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
2018. okt. 31. 17:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
39%
Én lennék az első aki pofánveri az illetőt,ha "túlzásba esne" 💪
2018. okt. 31. 18:11
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos igen, voltam/vagyok ilyen helyzetben. És már lassan 2 éve!

Először minden lehetséges platformon zaklatott: sms, facebook, email, eljött a házamhoz is. Nem szeretném bővebben kifejteni, szerintem annyi karaktert be se írhatnék... Végül ahonnan tudtam letiltottam, facebookról töröltem magam, még egyszer megpróbáltam magam újraregisztrálni, de azonnal megtalált, úgyhogy végül azt is törölnöm kellett (a letiltás nem ért semmit, folyamatosan csinálta az újabb profilokat). Hol szidott, hol szeretett, hol sajnáltatta magát, hol vádaskodott... A házhoz azóta nem jár mióta a családom küldte el.

Az elején iszonyatosan durva volt, több, mint 100 sms, éjjelente a kertünkbe ajándékokat dobált, mára oda jutottunk, hogy ünnepeken küld egy-egy levelet meg sms-t. -.-"

Szerintem várd ki a végét, mást nemigen tehetsz. De SOHA NE reagálj SEMMIRE semmit! Az csak olaj a tűzre!

2018. okt. 31. 18:27
 13/17 anonim ***** válasza:
35%

Látod:Ezekhez a storyk-hoz képest én kimondottan normális vagyok 😀

Csak tisztázás kép a közönség felé:Egy egyszerű üzenetről van szó,semmi többről.Nem a beteges kukkolos mániás viselkedésről.😀

Csak hogyha később visszagondolok ne gondoljam azt hogy azért nem lett megjavìtva a kapcsolat mert gyáva voltam lépni.

(És igen rohadtul mentegetőzésnek hangzik 😂)

2018. okt. 31. 18:36
 14/17 A kérdező kommentje:

49%os teljesen nem normális. A kérdésem egészen biztosan nem rólad szól, mert sajnos akiről írtam még a vesszőt sem ismeri.

Minden mas választ nagyon szépen köszönök!

2018. okt. 31. 18:51
 15/17 anonim ***** válasza:
Közölted már vele, hogy befejezhetné ? Hogy zaklat ? Saját számmal, profillal vagy kamu adatokkal ?
2018. okt. 31. 18:54
 16/17 anonim ***** válasza:

12-es vagyok, véletlenül kitöröltem az üzeneted, de itt válaszolok rá:

Nem próbálkozott, mert egyrészt a szüleim munkaideje kiszámíthatatlan (folyamatos műszak és rugalmas munkaidő), másrészt több generáció él együtt, így nem is nagyon vagyok egyedül. :)

2018. okt. 31. 23:39
 17/17 anonim ***** válasza:
De ehelyett ha kimentem az utcára és meglátott, a nyomomba szegődött, követett, felbukkant azokon a helyeken amerre rendszeresen vitt az utam... Rohadt ijesztő volt.
2018. okt. 31. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!