Ti is szoktátok úgy érezni, hogy csak elpazaroljátok az időtöket, és nem tdjátok, mihez kezdjetek az életetekkel?
Figyelt kérdés
2018. nov. 20. 20:31
2/10 anonim válasza:
Folyamatosan ezt érzem és a környezetemben sokan mások is
3/10 anonim válasza:
Addig éreztem ezt, amíg nem találtam meg a célom, ami minden nap motivál és erőt ad.
4/10 anonim válasza:
Folyamatosan ezt érzem, ezért nincs párkapcsolatom és ezt nem akarom utánadni senkinek sem.
6/10 anonim válasza:
Nincs is időm. Elszalad magától. Én asszem csakis a koránkelés + munka utáni pihenésre, kikapcsolódásra; lazulásra használom a szabadidőmet; kevésnek érzem szinte bármire.
7/10 anonim válasza:
*Ha meg terveznék valamit, ahhoz meg több pénz kéne.
Meg nemtom, szerintem az időnek a pihenésre való kihasználása az pl tök jó. Szóval szerintem ez nincs elfecsérelve. Pl amikor gyakorizok, az is ilyen levezetése a napnak
8/10 anonim válasza:
Annyira gyorsan telik az idő, hogy nem tudok ilyeneken gondolkodni.
9/10 anonim válasza:
Sajnos van ilyen. Van egy alapbetegségem, ami gátol sok dologban. Belekezdek valamibe, de van, amikor emiatt nem fejezem be, vagy ha be is fejezem, nem használom azt a tudást. Így valóban csak elpazarlom az időmet.
Nem tdom, mihez kezdjetek az életemmel.
10/10 anonim válasza:
Állandóan ezt érzem, mivel GAZDAG akarok lenni és megölni az ellenségeimet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!