Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak macsónak vagy feministána...

Csak macsónak vagy feministának éri meg lenni?

Figyelt kérdés
Egyre erőltetettebb a nemek közti harc. És számunkra férfiak számára egyre frusztrálóbb. Hiszen úgy fejlődött az evolúció során a férfi hogy védelmezze a nőt és ne versengjen vele. Ez ma is így van. Egy férfi sem szeret veszíteni, de ugyanígy nem szeret győzni sem a nő felett. Ha teheti, inkább kerüli a nőkkel a versengést, mert ha a verseny mégis élesben megy, számára a győzelem is vereség. A férfi a nővel küzdve általában nem nyúlhat férfias eszközökhöz, a nőies eszközökhöz pedig nem ért. Úgyhogy vagy lovagias, vagy veszít, vagy visszaveszi a férfias eszközeit és kelletlenül beáll mégis a harcba. Akkor most mit kéne tenni? Titanic elsüllyedésekor a férfiak – néhány gazdag trógert leszámítva – előre engedték a mentőcsónakokba a nőket. Száz évvel később a Costa Concordia süllyedésekor a férfiak már a nőkön is átgázolva jutottak ki először a hajóról? Akkor most mit kéne tenni, hagyni tovább hogy a férfiakat eltapossák, vagy ha harc hát legyen harc, és nemek közti egyenlőség jegyében macsó módjára felmosni a nőkkel a padlót?

2018. nov. 4. 09:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

10

1, Nem nyert.

2, Szánalmas vagy.

3, ÖRÖKRE így maradsz. Nem nekem gáz.

"Az a baj, hogy a nők vagy csúnyák,

vagy szépek és buták.

De ha szépek és okosak is egyben,

nem állnak szóba velem.

Ki érti ezt?

Ki érti ezt?

Én nem."

2018. nov. 4. 14:58
 12/17 anonim ***** válasza:

10

Ja, még valami. Nem én, hanem te írtál kki kérdést ide a sza.r életedről, meg a vesztességedről. Kisfiú.

2018. nov. 4. 14:59
 13/17 A kérdező kommentje:
Tíz, ha nem igaz amiket mondtam, akkor miért vergődsz itt a kérdésemnél? Ja hogy mert mégis csak pocsék az életed... Szegénykém. Fantasztikus a kis idézeted, ezt a dalt hallgatod otthon? a szellemi szintedhez tökéletesen passzol amúgy.
2018. nov. 7. 18:22
 14/17 A kérdező kommentje:
Ja igen és tegyük fel hogy mondjuk tényleg 20 éves vagyok, mint mondtad, (egyébként 31 vagyok, ha már így érdekel, de ez nem is lényeg) akkor abból mi is következik tulajdonképpen?? Hogy aki fiatalabb az hülyébb? az kevesebbet ér, annak a szava nem jelent semmit? Érdekesen gondolkozol... Attól hisztis a bulád, ha valaki nem szereti a feministákat, (mert akkor biztos a férfiakat magasabbrendűnek tartja) Ugyanakkor azzal már nincs bajod ha valaki azért tartja magát többre mert mondjuk idősebb. Hadd áruljak el valamit, az életkortól senki sem lesz értékesebb, több, jobb, okosabb senkinek nem lesz automikusan igaza. Ezt csak a buta emberek hiszik, akik nem tudnak érvelni, és így próbálnak meg menekülni a kínos helyzetből mint te is. Az is nagyon humoros, hogy szerinted én szánalmas vagyok, amikor ugyanolyan stílusban válaszolok, mint ahogy te válaszolsz másoknak. Akkor ezek szerint saját magadat is szánalmasnak értékeled?
2018. nov. 7. 18:30
 15/17 anonim ***** válasza:

14,

A kérdezőt sajnos nem lehet pontozni, de ha lehetne, most felpontoználak :)

+1

2018. nov. 8. 06:37
 16/17 anonim ***** válasza:

14

-ásít-

2018. nov. 8. 08:38
 17/17 A kérdező kommentje:
Amúgy viccesek ezek a vergődő femifruskák. Kapnak egy kérdést amire nem tudnak válaszolni és úgy csinálnak mint ha nem akarnának, és inkább ilyen ásít" típusú megjegyzéseket pötyögnek zavarukban. Tök jól mutatja mennyire buták, még vitatkozni vagy veszíteni sem tudnak méltósággal. :D
2018. nov. 10. 10:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!