Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A férfiak miért nem pisilnek...

A férfiak miért nem pisilnek soha vendégségben?

Figyelt kérdés
Miért csak akkor pisilnek a férfiak vendégségben, ha már nagyon-nagyon kell, és inkább tartogatják hazáig, vagy hazáig vezető útig, és inkább kidobják a löttyöt az utcán (pl. este)?

2018. okt. 13. 09:23
1 2 3 4 5
 31/43 he84 ***** válasza:
Nincs speciális WC-nk, de akkor is jól tudom, hogy nem szokott fröcsögni. Elmondtam már miért. És nekem nőként se fröcsög sehogy semennyire, legfeljebb egy kicsit akkor, amikor nagy dolog van, aminél érthető. Persze ott a feneket kell jobban megtisztítani.
2018. okt. 31. 19:11
 32/43 anonim ***** válasza:

Én is elmondtsm, hogy technikailag nem tudod úgy, hogy ne fröcsögjön. Ha mellé guggolsz akkor lehet. De nekem állva, 190 centivel fizikailag lehetetlen. Ez nem ügyesség kérdése :))

Az ügyesség persze kell, hogy ne hugyozz masszívan a WC mellé de a fröcsögés ellen sajnos nem véd.

2018. okt. 31. 19:21
 33/43 anonim ***** válasza:
44%
tadam -dobpergés: és ezért találták fel világhírű brit kutatók (régebben szovjet tudósok) a pissoirt.
2018. okt. 31. 20:50
 34/43 anonim ***** válasza:
Hát én nem sok magán lakásban láttam eddig piszoárt. És visszatérve az eredeti kérdésre valóban kellemetlen más lakásában pisilni. Mindenképp fröcsög de leülni idegen helyen inkább nem, szóval nem egyszerű.
2018. nov. 1. 10:09
 35/43 anonim ***** válasza:
34 persze, hogy nincs, az csak közösségi terekhez jár
2018. nov. 1. 13:01
 36/43 he84 ***** válasza:
Hát pedig nem úgy van, nem fröcsög mindenki, tudom jól. Lezártam!
2018. nov. 1. 18:39
 37/43 anonim ***** válasza:
Boldog tudatlanság :)) attól, hogy nem látod még fröcsög az. Ha szerinted nem, akkor bátran egyél WC mellől :))
2018. nov. 1. 20:46
 38/43 he84 ***** válasza:

Nem tudatlanság,... Egyszerűen akkor itt néhányan ügyetlenek, vagy nem figyelnek oda, vagy mindkettő. Mint korábban írtam, tehát láttam is:

"Anno apukámat is láttam véletlenül párszor WC-zni, soha nem fröcsögte szét, fogta és irányította rendesen és hónapok óta van férfi vendégem is, aki szintén WC-zik és ő se fröcsögi szét, soha semmi nyomot nem hagyott maga után sehol. Nem időzött soha sokat, nem volt semmi törlés, tiszítás maga után a részéről. Sokan igenis rendesen tudják csinálni."

2018. nov. 2. 19:16
 39/43 he84 ***** válasza:
Így elég nehéz lezárni, pedig le akartam!
2018. nov. 2. 19:16
 40/43 anonim ***** válasza:
pedig ez a téma túl van tárgyalva, le lehet zárni
2018. nov. 2. 19:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!