A férfiak miért nem pisilnek soha vendégségben?
Hülyeség, simán elmegyek pislantani ha úgy van.
2018. okt. 13. 09:37
Ezt a fantasztikus következtetést miszerint "a férfi vendég soha" milyen tudományos megfigyelés után vontad le? 5 db vendég megfigyelése és napló vezetése, avagy 500 esettanulmány feldolgozása, kitérve arra is, hazafelé mit csinál a vendég?
2018. okt. 13. 09:44
3/43 A kérdező kommentje:
Fura. Eddig a legtöbb férfi ismerősöm inkább megvárta, hogy hazamenjen, vagy csak elinduljunk (ha mondjuk szórakozni mentünk), minthogy másnál elmenjen vécére, akkor is inkább az udvar leghátsó részét választott pisihelynek.
4/43 A kérdező kommentje:
Nyugi, második. Nem tudom, hogy ez a kérdés miért zaklatott fel ennyire, de nem akartam senkit "bántani". Én csak a közvetlen közelemben lévő férfi ismerőseim alapján gonolom úgy, hogy a férfiak inkább várnak kicsit, mint hogy ismeretlen (vagy számukra nem elég otthonos helyen) könnyítsenek magukon.
Nem zaklatott fel, nyugi, csak megfigyelésed megfogalmazására jegyeztem meg a 2-t. A 'soha' Olyan ez, mint mikor az ezoban azt írja: 'folyamatosan' azt álmodom - noha álmodta 2-3-szor. Vagy a 'mindig' 'mindenki' (bánt stb) Ezek a kifejezések nem csak pontatlanok - arra utalnak a használójuk tudatalattijában van valami homály, amin dolgoznia kellene.
2018. okt. 13. 09:55
"Nem tudom, hogy ez a kérdés miért zaklatott fel ennyire"
Nem tudom, hogy téged miért zaklatott fel annyira a téma, hogy kérdést írj ki róla :D
2018. okt. 13. 09:59
Inkább elmegy és a vendéglátóinak az udvarát hugyozza össze, mint hogy wc re menjen?? 😅😅 érdekes ismerőseid vannak!
2018. okt. 13. 10:00
Amúgy ha kell, akkor a férfiak is elmennek, csak jobban tudják szabályozni és kibírják órákig is.
2018. okt. 13. 10:00
9/43 A kérdező kommentje:
Rendben. Bocsánatot kérek mindenkitől! Sajnálom, hogy nő (vagy lány, ebbe úgy is belekötnének) létemre kíváncsi vagyok, az ellenkező nem pisilési szokásaira. Még mielőtt bárki javasolná, a barátomat kérdeztem erről (aki mellesleg itthon is szívesebben pisil az udvaron), ő azt mondta, hogy egyszerűen kényelmesebb neki természetes környezetben természetes dolgot csinálni.
Egyébként nem zaklatott fel a téma. :D Csak mindig nagyon kíváncsi vagyok az ellenkező neműek dolgaira, és hogy mit miért csinálnak, mert én nem olyan vagyok/nem csinálok olyasmit.
Mégegyszer elnézést minden férfitől, aki ezt magára vette. :)
"Még mielőtt bárki javasolná, a barátomat kérdeztem erről (aki mellesleg itthon is szívesebben pisil az udvaron)"
😂😂😂 biztos guszta lehet a nyári melegben terjengő masszív húgyszag
2018. okt. 13. 10:55
Kapcsolódó kérdések: