Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A férfiak miért nem pisilnek...

A férfiak miért nem pisilnek soha vendégségben?

Figyelt kérdés
Miért csak akkor pisilnek a férfiak vendégségben, ha már nagyon-nagyon kell, és inkább tartogatják hazáig, vagy hazáig vezető útig, és inkább kidobják a löttyöt az utcán (pl. este)?

2018. okt. 13. 09:23
1 2 3 4 5
 21/43 he84 ***** válasza:
De hogyha odafigyel és nem ügyetlen, akkor tuti nem fröcsögi szét. A többség meg csak nem ilyen.
2018. okt. 28. 13:04
 22/43 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem ügyetlenek, de ha netán van már bennük egy kis pia, akkor valószínűleg nem olyan ügyesek.
2018. okt. 28. 17:24
 23/43 anonim ***** válasza:

Mi ez, hogy odafigyel és nem ügyetlen?! Aki nem ül le az mind szétfröcsögi a pisit. Nincs kivétel, minden férfi fröcsögve pisil ha állva csinálja. Fizikai képtelenség máshogy csinálni. Esetleg úgy lehetne, ha oda térdel vagy guggol, de az már nem állva pisilés.

"tervezéskor lakóépületben 2 ajtónak kell elválasztani,"

Ez komoly?! Soha sehol nem láttam még ilyet normál lakóház vagy lakás esetén. Vagy mitől két ajtó? Az utcáról? Bejárati ajtó és WC ajtó? Vagy hogy? Mutass már egy ilyen lakás tervrajzot. Nyilvános hely az más, ott el bírom képzelni mire gondolsz.

2018. okt. 29. 01:16
 24/43 anonim ***** válasza:

előző: komoly - de mint írtam, csak volt, ma garzonlakásokat terveznek, vagyis ami 1 főnek jó. Az idézetben lehagytad a mondat 2. felét,azért nem érted. Tehát: tervezéskor lakóépületben 2 ajtónak kell elválasztani, ebédlőteret, a közösségi tereket a mosdótól-wc-től.

középületben, pl vendéglőben, 3 ajtónak kell elválasztani a a közösségi tereket a mosdótól-wc-től.

Minden régebbi,'80 előtti tervezésnél láthatod, nem hozok azért ide terveket: az étkezőkonyhának van ajtaja, és közte egy közlekedő, és a wc-nek is van. Tehát nem nyílik bele az étkezőkonyhába/nappaliba a wc (az 1 ajtó lenne)

Ül a társaság az asztalnál, gyertyafénynél, teázik, meghitten beszélget - és valakinek ki kell menni - hm. hát belátható, hogy elég zavaró lehet.

Közösségi, vagy pontosabban középületek: Étterem, színházterem stb., ahol esznek onnan 1.egy előtér kézmosóval, 2 közlekedő, ahonnan a 3. fülkék nyílnak, 3 ajtó (ezt az ÁNTSZ még be is tartatja).

2018. okt. 29. 08:13
 25/43 anonim ***** válasza:
Ja értelek így már. Persze, nálunk is így van. Szoba vagy konyha ajtó aztán WC ajtó. Nem az ebéd mellől nyílik a WC. Mondjuk régi ház, 50 éves.
2018. okt. 29. 12:05
 26/43 he84 ***** válasza:
Nagyon tévedsz 23-as válaszoló. Aki odafigyel és nem ügyetlenekedik, az nem fröcsögi szét. Elég ha megfogod a péniszt és rendesen enyhén lefelé a WC irányába tartod és közben pisilsz. Így nem fröcsög szét, így kell jól. Az más, ha valaki nem fogja jól, akkor megeshet. Anno apukámat is láttam véletlenül párszor WC-zni, soha nem fröcsögte szét, fogta és irányította rendesen és hónapok óta van férfi vendégem is, aki szintén WC-zik és ő se fröcsögi szét, soha semmi nyomot nem hagyott maga után sehol. Nem időzött soha sokat, nem volt semmi törlés, tiszítás maga után a részéről. Sokan igenis rendesen tudják csinálni.
2018. okt. 29. 18:52
 27/43 anonim ***** válasza:

Akkor valami speciális WC van ahonnan nem fröcsög? Mert normal WC esetén biztosan fröcsög, nem tud máshogy.

Esetleg soha nem takarítottal még WC-t? Férfi vagyok, láthatóan nekem se folyik mellé, de mivel takarítottam már WC-t, így tudom, hogy igenis fröcsög olyan helyekre amit utána a víz nem mos le.

Persze van aki abban a hitben él, mint te is, hogy lehet ezt fröcsögés nélkül, csak mert nem látszik látványosan. De sajnos nem így van. Bizony fröcsög az, csak nem látod :)

2018. okt. 30. 02:39
 28/43 anonim válasza:
Ha vendégségbe rámjön akkor megkerem a wct
2018. okt. 30. 08:05
 29/43 anonim ***** válasza:

Bizony, hogy fröcsög! Ha napsütésben vizel valaki, akkor látszik a fényben, ahogy a cseppek fröcsögnek össze-vissza.

Én nőként is simán felfröcsögöm a vizeletet, pedig én ülve csinálom, tehát alacsonyabbról érkezik a wc-csészébe, mégis, ha nem ülök eléggé hátra, akkor miután felemelem a wc-deszkát, annak az alján, a deszka elején bizony ott a felfröcsögött vizelet.

2018. okt. 30. 15:50
 30/43 anonim ***** válasza:
Mindegy, akár hátra ülök, akár nem, mindenképpen letörlöm elöl a wc-deszka alját papírral, miután végzek. Biztos, ami biztos.
2018. okt. 30. 15:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!