Ti hogy oldjátok meg a vendégségben az éjszakai wc-zést?
Menj el lefekvés előtt, talán akkor nem kellesz.
Illetve ne húzd le teljesen, mármint ne padlóig nyomd a kart, csak egy kicsit. Vagy egy kis vödörbe, lavórba tegyél vizet és öntsd le. Ez az utolsó nem épp a legjobb megoldás :D.
Ugyan már, én elmegyek lefekvés előtt, mégis 3 és 4 óra között felkelek arra, hogy majd' bepisilek :D
De miért izgulod ezt túl? Mindenki jár WC-re, ők is, sőt, az is lehet, hogy ők maguk is kijárnak éjszakánként. A pisilés egy természetes dolog. Semmi ciki nincs abban, hogy kimész.
Egyébként csukd le a budi tetejét és ha víztakarékos a tartály (tudod, addig folyik, amíg húzod), akkor ne húzd le cumára az egészet, csak mondjuk a felét. A pisit meg a WC papírt annyi víz is leviszi.
A mellékhelyiséget használni miért probléma?
Aki ezt annak veszi,az elégedettségtől bunkó.
Mióta ciki wc-zni másnál?
Képzeld én általában éjfélig vagyok fent,és lefekvés előtt mindig ki megyek wc-re még se kel fel senki. :O
Amúgy 7 éves koromig én is felkeltem hajnali 1-2 között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!