Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti is "éjszakai baglyok" vagytok?

Ti is "éjszakai baglyok" vagytok?

Figyelt kérdés
Nappal alszok délig, utána meg fent vagyok egy,kettőig, más is van ezzel igy?Ez nem rossz dolog??

2014. júl. 1. 00:59
 1/10 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok :) nem hiszem h túl jó, dehát majd ha dolgoznom kell ez ugyis megvaltozik :D
2014. júl. 1. 01:07
 2/10 anonim ***** válasza:
Velem is pont ez van,de csak nyáron, mert nem fáraszt le semmi,nincs suli.Nem tudom,hogy rossz dolog-e,bár a szüleimnek nem tetszik.:D
2014. júl. 1. 01:09
 3/10 anonim ***** válasza:
én 5 ig vagyok fenn aztán 2 ig alszok de én is csak nyáron
2014. júl. 1. 01:14
 4/10 anonim ***** válasza:
ja, én általában 3 tól 3 ig nyomom. és ja, nem kéne.
2014. júl. 1. 02:24
 5/10 anonim ***** válasza:

Jelen.

Reggel ötig szoktam fent lenni. Viszont én nem tudok délig aludni sajnos, max. 9-ig, jó esetben 10-ig.

Ki is vagyok készülve rendesen.

2014. júl. 1. 04:47
 6/10 anonim ***** válasza:
Igen, változó hogy meddig vagyok fent, ma például most fogok menni aludni.
2014. júl. 1. 06:17
 7/10 anonim ***** válasza:

Volt olyan időszak, néha teljesen elcsúszott hogy 3-4ig ébren és délutánig alvás. De egészségesebb a normális életvitel, én legalábbis jobban kialszom magam ha 10-11-kor fekszem, és kevesebb alvás is kell.

Plusz ugye, este általában csak elb..ssza az ember az időt, és utána megy az egész nap a levesbe mert átalszod.

2014. júl. 1. 08:00
 8/10 anonim ***** válasza:
Én is, de próbálok rajta változtatni, mert, bár még csak 2 hete tart a szünet, már betett nekem ez a bagoly életmód, teljesen ki vagyok ütve napközben, nyomott vagyok, hiába alszom eleget. Az is igaz, hogy ilyenkor csak elcseszem az egész napot. Még a reggeli műsort sem hallom a rádióban, mert legkorábban 10 után pár perccel tudok csak felkelni. Tehát borul az egész nap, szívesebben lennék koránkelő típus. :D
2014. júl. 1. 10:47
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha tehetem, én is ilyen vagyok. Részben azért, mert éjszaka jobban szeretek bármit csinálni, mint nappal (éjszaka nyugi van), részben meg mivel mióta az eszemet tudom, nehezen megy az elalvás.
2014. júl. 1. 11:50
 10/10 anonim ***** válasza:
Én is általában későn fekszek, bár attól függ milyen kedvem van. Tegnap fél 5-kor feküdtem le, ma már lehet elmegyek éjfél körül. Aztán alszok délig. Ha esetleg 10 előtt már fent lennék valami miatt, akkor egyszerűen nem találom a helyemet, a délelőtt nem az én napszakom. Az, hogy rossz-e, az ne izgasson. Ha fiatalon nyaranta így nyomod semmi bajod nem lesz, ráadásul később úgy sem tudod, és lehet nem is akarod majd megtenni. Csináld, ami jól esik, legyél, akivel jól érzed magad, élvezd az életet. Ráérsz később felelősségteljesen élni, és gondolkodni. Inkább most "züllj" egy kicsit, mint olyankor, amikor már a családodat kell eltartani, és ők szenvednek kárt, ha hülyeséget csinálsz. Szóval élvezd ki a fiatalságot!
2014. júl. 1. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!