Ti szeretitek ha azt mondják rátok hogy aranyosak vagytok? Nem érzitek emiatt úgy hogy gyereknek néznek benneteket?
Sokkal fiatalabbnak nézek ki az életkoromnál, és sokan kis cuki tinilányként kezelnek, ami nem mindig előny. Múltkor egy nálam két évvel fiatalabb csaj mondta hogy milyen aranyos vagyok, pedig nem csináltam semmit :S Az idős ismeretlen emberek megszólítanak hogy vigyázzak a fiúkkal :O Még mikor lehetett dohányt árusítani az üzletekben, és vettem apámnak cigit, elkérték a személyimet....
Ti hogyan kezelitek az ilyen helyzeteket? Engem már eléggé bosszant, főleg ha tetszeni szeretnék valakinek, és azt mondja rám hogy jaj de cuki...
" főleg ha tetszeni szeretnék valakinek, és azt mondja rám hogy jaj de cuki..."
Ezek szerint sikerült. Akkor hol a probléma? Lehet én nem értem teljesen a dolgot, de ha valaki azt mondja egy lánynak, hogy cuki, meg aranyos, akkor tetszik neki, nem? Jó, most nem arra gondolok, amikor egy kislánynak mondja. Nyilván egy óvodás is elehet aranyos, de az más. Amikor egy nagylánynak mondod hogy aranyos, akkor az másképp értelmezendő.
Lehet hogy csak én szocializálódtam túlságosan japán módon, de nálam a cuki=szexi.
Én szeretem, ha aranyosnak gondolnak, ez nem függ az életkortól. Lehet valaki aranyos 40 évesen is.
Engem is fiatalabbnak néznek mindig. Én mondjuk szeretem. Egy nőnek addig jó, amíg fiatalabbnak nézik :)
Néha érzem, hogy nem vesznek teljesen komolyan, de nem zavar, mert így könnyebb jó benyomást tenni, mintha eleve nagy elvárásokat támasztanának felém.
Az aranyos jelző bárkire ráhúzható életkortól függetlenül.
Nem hiszem hogy ez negatívum. Lehetsz kicsiként aranyos, vagy gondolj csak a cuki idős nénikre/bácsikra. :D
Jobban inkább az a fontos hogy milyen arcot vág miközben mondja, vagy a hangsúly. Mert akár lehet degradáló is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!