Ha faluban, kisvárosban egy kis boltban vagytok és valaki bejön egyszer csak köszönés nélkül, mit gondoltok róla?
Figyelt kérdés
Szóval nem köszön senkinek, ez eladóknak se, milyen embernek néznétek?2014. jún. 26. 10:51
1/11 A kérdező kommentje:
*az
2014. jún. 26. 10:52
3/11 anonim válasza:
Egy faluban ált. ismerik egymást az emberek,így eléggé furcsa,bunkónak mondanám,városban is köszönünk amikor bemegyek valahova.
4/11 anonim válasza:
Az ilyen bunkó,vagy városi :)
Én Pestről költöztem ki,meglepett hogy mindenki köszön mindenkinek,nem azért de ha kisbolt van és bemegyek oda azért még városban is illik köszönni hogy jó napot,köszönöm,viszlát.
5/11 anonim válasza:
Városban az még elmegy, ha nekem nem köszön, mert nem ismer, de az eladónak bunkóság nem köszönni. Faluban biztos másabb a helyzet, ott mindenki ismer mindenkit.
6/11 anonim válasza:
Én is kistelepülésen lakom. Itt ahol van bolt ott alap hogy köszön mindenki a másiknak, de még az utcán is az idősebb korosztály int vagy legalább bólint egyet. Aki nem köszön, az általában nem helybeli így valamelyest szemet hunynak az emberek neki
7/11 anonim válasza:
Ha nem is a többi vásárlónak,de az eladónak illik köszönni!
Én tök mind1,hogy egy falusi kisboltba vagy az Árkád egyik boltjába megyek be köszönök,mert illik!
Szóval aki nem köszön az inkább bunkó,nem ismeri a tiszteletet.
8/11 anonim válasza:
Ilyenkor rá kell köszönni, hogy: Önnek is jó napot!
9/11 anonim válasza:
Az érem másik oldala ,hogy igen gyakran a boltos nem köszön vissza oda se néz,pletykál tovább. Na ilyenkor már 2. alkalommal én se köszönök és kivülállónak én leszek a bunkó .
10/11 anonim válasza:
Nekem mostanában több boltban az volt a tapasztalatom, hogy nem tudtam megelőzni az eladót a köszönössel, vagy néha egyszerre köszöntünk. Bár kétségtelen, hogy olyan is előfordult már velem, hogy amikor bementem köszöntem, fogadták, de kifelé jövet már nem köszöntek vissza, mert nem vettem semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!