Normális, hogy kiakad valaki mert mem mondtad neki DÉLBEN hogy jó reggelt? És fél óráig ezen veszekszik veled?
A haverom csinálta. Beszélgettünk este facen, majd kérdeztem tőle valamit, de már nem válaszolt hát lefekudtem, másnap délben rám ír, hogy "jó reggelt, láttam írtál, de nem értem mit akarsz kérdezni?"
És írtam neki, hogy csak azt akartam, hogy...
És kiakadt, elkezdett nekem fröcsögni, hogy "álljunk meg, írtam, hogy jó reggelt... Nem láttam, hogy köszöntél volna..."
Mondom neki, hogy délben jó reggelt köszönni, nem is fogok...
És kiakadt hogy ő köszönt, én nem, és mekkora tahó vagyok, hogy nem köszönök vissza, meg eg alap jó modor...
És fél óráig ezen veszekdtem vele, hogy nagy gondok lehetnek, ha délben kel fel, meg kiakad ilyen marhaságon
Most én voltam a bunkó, hogy nem mondtam, hogy jó reggelt délben vagy ő a hülye pitiáner senki?
Eléggé fárasztó barátság a tiétek.
Ha jobbá akarod tenni, javaslom, légy te az intelligensebb, és emelgedj felül az ilyen vitákon. Ne menj bele. Ha ő ennek ellenére folyton csak erölteti, kerüld el a társaságát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!