Akik kiakadnak azon, hogy nem köszönsz nem nekik, és balhét rendeznek, azokkal mi a baj? Nincs nagyobb bajuk?
Figyelt kérdés
Ismerek pár embert, aki leorditja a fejed, mert nem olyan hangsúlyosan köszönsz, és balhezik, de van aki még azért is balhét csap, mert nem hallotta, hogy köszönsz.
Ezeknek mi bajuk? Csak balhét akarnak?
Nekem számtalan ember nem köszön nap mint nap, sőt sokszor eladók sem!
Én még sem csapok balhét!
Ezeknek mi a bajuk?
2014. ápr. 9. 10:20
1/3 Kései Sirató válasza:
Ezek nem normálisak.
Ilyen esetben - ha köszöntél, csak ők nem hallották - küldd el őket orvoshoz, hallásvizsgálatra! Én ezt tenném :)
2/3 anonim válasza:
Be van építve a fejükbe egy rendszer amely rendszert követik végtelenül. Ez a rendszer az ő személyiségük, és ezen személyiséget kőkeményre szilárdítottak, így a legkisebb oda nem illő elemtől már borul a bili, mert a személyiség, egó nem szereti a változásokat. Ez mint illem van beléjük nevelve, hogy köszönés, oda-vissza és ha ez nem valósul meg úgy igazából kétségbe esnek, mert a nem megszokott sémát tapasztalják. Félelem lesz urrá rajtuk, hogy az új helyzetben máshogy kell viselkedni, ami viselkedést lehet a többi ember nem tolerálja, és kiközösítik, vagy bármi amitől félhet. Kényelmes emberek ezek, akik az élet helyett ami a változás inkább a biztos sémákat választják. A kényelem maga a halál. Néha kell, de ebben "élni" az gáz. És az emberiség szép része tengeti így az életét.
3/3 anonim válasza:
Nem tudom, engem is felbosszant, ha ránézek valakire, köszönök neki, és csak néz rám bambán, még a száját se mozdítja. Számomra nagyon alap, hogy ha köszönnek visszaköszönök, ha ismerek valakit köszönök, ha bemegyek valahova köszönök, ha kimegyek valahonnan köszönök. Ilyenkor azért nem várom el, hogy 20 ember egyszerre csak rám figyeljen és köszöngessen, de ha valaki szemébe nézek, ráköszönök, és észre is veszi ezt, akkor nagy bunkóság nem köszönni vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!