Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Jó ember vagyok?

Jó ember vagyok?

Figyelt kérdés
Őszinte vagyok mindenkivel bármilyen áron, bárkivel szemben. Nem ismerek kegyes hazugságot se.
2018. okt. 4. 19:52
1 2 3 4
 31/35 he84 ***** válasza:
Igaza van a 30-as válaszolónak is. Én sem írtam hú de negatívan, hanem csak teljesen őszintén és vegyesen. Bár hogyha valóban őszinte vagy, akkor tudod az milyen és kevésbé kéne nehezen viselned másoktól. Na de mint mondtam legutóbb, én inkább lezártam, elmondtam mindent és hogy teljesen jó ember nem vagy, ezt is megindokoltam már, most már tényleg ez volt itt részemről az utolsó!
2018. okt. 8. 20:24
 32/35 A kérdező kommentje:

he84 Eddig se kényszerített senki hogy beszàllj, de rossz latni azt, hogy odacsapòdsz ahol nyerőnek latszik a kártyalap.

Önálló, fix vèleményt nem vagy képes letenni.

Ne hidd, hogy nyertesen tavozhatsz egy olyan játèkasztaltòl ahova eleve vesztesen ültèl le ;)

Nem bàntalak, menj utadra!

Valaki? Va eetleg itt egèszsèges, határokkal, vitaképes beszèlgető tàrs?

2018. okt. 10. 21:11
 33/35 anonim ***** válasza:

Egy jó tulajdonság nem jelent semmit, ahogyan egy rossz sem.

Egy tulajdonság, személyiségjegy alapján nem lehet megítélni senkit, hiszen nem ebből az egy dologból áll.

Van több jó és több rossz dolog mindenkiben, a kérdés, hogy melyik tulajdonságát mennyire érvényesíti az életben.

Hitler például jó szónok volt. Jó ember volt emiatt az egy pozitív tulajdonsága miatt? Nem.

Nem tudom jó ember vagy-e, kérdező. A véleményalkotáshoz legalább egy kicsit ismernem kéne téged, de nem ismerlek.

2018. okt. 10. 21:20
 34/35 he84 ***** válasza:
Nem vagyok vesztes, ez itt nem verseny, nem játék, hogy ki nyer és ki veszít, jesszusom,... Épp lezártam, erre csak azért is írsz még. Így elég nehéz ténylegesen lezárni, jó lenne, ha nem folytatnád! Azért zártam le, mert épp eleget írtam már ide és nem láttam már annyira értelmét többet beszélnem erről miattad és mert mások is már megmondták a választ, ám te csak azért is kötekszel sajnos. Jó lenne, ha végre befejeznéd! Csak mert nem nagyon tudsz már érdemben mit mondani nekem kérdező, jó lenne ha nem kötekednél tovább, mert így csak magadat állítod be még inkább nem túl jó embernek, már elnézést! Már többször írtam ide és önálló, fix meglátást (igenis képes vagyok rá), majd később adtam igazat a 30-as válaszolónak! Figyelj oda kérlek és ne kötekedj! Na ez is kész, igazán köszi, hogyha nem érted a lényeget, akkor itt engem és másokat nem egészségesnek vélsz, menj a csudába ezzel a lenéző, értetlen, kötekedő hozzáállásoddal! És ha netán hasonló az alap meglátásom máséhoz, akkor is lehet az saját! Eléggé fura hozzáállás lenne, ha valakinek ugyanaz, vagy hasonló a meglátása, akkor inkább ne írjon.
2018. okt. 10. 21:31
 35/35 A kérdező kommentje:

Köszönöm 33as! 100 %ban egyetértek veled! ;)

.

hu83:

Mintha azt mondtad volna, te már ide nem reagàlsz :)

2018. okt. 11. 09:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!