Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Jó ember vagyok?

Jó ember vagyok?

Figyelt kérdés
Őszinte vagyok mindenkivel bármilyen áron, bárkivel szemben. Nem ismerek kegyes hazugságot se.
2018. okt. 4. 19:52
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

De, sok értetlen, betűbizottsági tag van ezen a szaron.

A kérdésem egyértelmű volt.

A gond veletek van, az hogy pár sorra megakarjàtok ítèlni milyen ember lehet a betűk megett, pedig 5 év együttélés is kevés rá ha színjátèkos, képmutató!

Megismerni is csak azt lehet aki őszinte hozzád, súlya van a szavànak!

Volt itt olyan is aki kijelentette nem kér vàlaszt, meg aki lehülyèzett :D Viccesek vagytok!

Boldogságot Magyarország!

2018. okt. 6. 07:33
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy őszinte vagy, attól még lehetsz önző, ítélkező, illetlen, erőszakos, bármi.

Nem is értem a felháborodásodat. Te kérdezted, hogy jó embernek tartunk-e 1(!) tulajdonság alapján, majd kikéred magadnak, hogy ne ítélkezzünk, de basszus, mit kéne írni?

Szerintem átlagos ember vagy, üszinte, de a válaszaid alapján el vagy szállva magadtól.

A kegyes hazugság pont, hogy jó dolog. De akkor legközelebb mondjam el a dédnagymamámnak, hogy műtik a húgomat, hogy napokig aggódjon, és ne adj Isten' ez az aggódás vigye el?

2018. okt. 6. 09:17
 23/35 anonim ***** válasza:
100%

Ezt te magad írtad, hogy "A gond veletek van, az hogy pár sorra megakarjàtok ítèlni milyen ember lehet a betűk megett"

Akkor egy szóból hogy állapítanánk meg, hogy milyen vagy?

2018. okt. 6. 14:31
 24/35 he84 ***** válasza:
91%
Mint mondtuk kérdező, ne várd már el, hogy egy őszinteség jelző alapján megmondjuk jó ember vagy-e, vagy sem! Ez kevés infó ahhoz, hogy tudjuk milyen vagy, több mindent kéne tudnunk ahhoz rólad, nem érted? Csak mert valaki őszinte, nem biztos hogy jó ember is, főleg nem minden dologban! Eléggé sajnálom, hogy nem fogod ezt fel. A felháborodásod egyáltalán nem jogos, elmondtuk miért, próbáld végre megérteni! Mindenesetre abból, ahogy itt reagálsz, kezd lejönni 1-2 jellemződ az őszinteség mellett. Őszinte mellett értetlen vagy, némiképp kötekedő és kissé rosszindulatú is. Tehát teljesen jó ember már nem lehetsz, illetve nem vagy.
2018. okt. 6. 21:57
 25/35 A kérdező kommentje:

Én nem kértem senkitől hogy reagàljon, mert ezek nem válaszok. A 'Jò ember vagyok?' kérdésre csak negatív saját bekalkulálás jött, csak a rosszat akarjátok meglátni.

.

Ahol én élek az emberek egészen mások, más ország más világ. Miért is van az, hogy nemcsak a rosszat akarják meglátni?!

.

Magyarorszàgon (is) jó emberek vannak, de túl elnyomottak, egymàs irànti hite vesztettek, elősenbb az ítélet mint a kìváncsiság, inkàbb támadnak a félelemtől mintsem nyugalmat, békét akarnának hiszen a magabiztossàg is hanyatlik.

De, ez politika (is)! Nem ide való de, ti idehoztátok.

.

Sajnálom, hogy ennyire csak a negatív dolgok vannak előtérbe, nyilvàn meg is èltétek azokat.

.

Azt mondtam nem értékelek, (kezek nyomàsa) nem is tettem de, ráírok arra akinek a hozzàszólása EDDIG rejtett egy kis pozitìvomot is, az èn véleményem szerint.

További szépeket Magyarorszàg!

2018. okt. 7. 09:06
 26/35 he84 ***** válasza:
Nem zártuk ki azt se, hogy lehetsz jó ember, én legalábbis nem zártam ki, teht lehetsz jó is. De ennyiből nem lehet tudni biztosan, hogy milyen vagy, sajnos ez a lényeges infó még mindig nem jött le neked, pedig én is, mások is többször elmondtuk neked már így-úgy,... Ám amiket legutóbb felsoroltam az előző válaszomban, azok sajnos láthatóan igazak rád, így megvan a válasz: teljesen jó ember nem vagy. Más is utalt már rá előttem, hogy teljesen jó nem vagy és az őszinteség nem mindig csak jót jelent, amellett lehet valaki rossz is. Nagyon sajnállak, hogy nem fogadod el és nem érted meg mindezt úgy ahogy kéne. Részemről ennyi, én itt lezártam!
2018. okt. 7. 19:15
 27/35 he84 ***** válasza:
És én nem ítélkezek könnyen csak úgy, biztosan nem támadok félelemből. Én pont hogy egy békeszerető ember vagyok. Bár ennek ellenére néha hajlamos vagyok kissé belebonyolódni 1-2 vitában attól függően, amit hol jobban tudok kontrollálni, hol kevésbé.
2018. okt. 7. 19:18
 28/35 A kérdező kommentje:

Az egészséges, határokat betartott vita még jòl is esik. A kérdés mar csak az, hogy van e vitaképes partner.

Én is a béke híve vagyok, nem is értem a rólam alkotott ellentètes meglátásokat :)

Döbbenetes ami itt a hozzàszólòk rèszèről lezajlott, úgy éreztem magam mint akit kivègezni visznek :D Nevetséges! de, közben cseppet se mulattam. Elgondolkodtató 1 betűsorra mennyire de, mennyire negatívak tudok lenni. Megpròbálhatnánk előről ...

'Jó ember vagyok?'

2018. okt. 7. 23:49
 29/35 anonim ***** válasza:

Én nem is voltam szerintem negatív...

De akkor megpróbálok válaszolni:

"Fingom nincs."

2018. okt. 7. 23:57
 30/35 anonim ***** válasza:
kezdjuk elolrol akkor: eddig minden ember aki kegyetlenul oszintenek vallotta magat csak egy igazi szemet volt qki szeretett masokat kritizalni. masfelol amilyen hisztit itt levagtal a kommentek kozott es megprobaltad meg a valaszadokat felelossegre vonni, csak mert nem azt mondtak amit hallani akartal, igy tiszta lelkiismerettel kijelenthetem, h nem. szerintem veled kijonni sem lehet, nekem egyaltalan nem menne.
2018. okt. 8. 17:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!