Ne haragudj kérdező, de attól még hogy őszinte vagy, lehetsz mellette másmilyen is bizonyos dolgokban, akár jó, akár rossz is. Ahhoz hogy meg tudjuk mondani, hogy jó ember vagy-e, ahhoz több jellemződet, vagy az összes jellemződet le kell írnod, de akkor őszintén, hisz állítólag őszinte vagy. Amúgy meg én is egy eléggé szókimondó, őszinte ember vagyok, utálok hazudni. De ettől még nem vagyok egy szent, de gonosz szintén nem. Mindenkinek vannak hibái, kinek több, kinek kevesebb, kinek nagyobb, kinek kevesebb.
2018. okt. 4. 22:11
13/35 anonim válasza:
Ettől még közel sem leszel jó ember :D
2018. okt. 4. 22:53
14/35 anonim válasza:
Szerintem valaki,itt pl te,nem attól leszel jó ember,ha mindig az igazat mondod,hanem,hogy hogyan viselkedsz az emberekkel a környezetetben. Valaki mondhatja mindig az igazat és ismertem is ilyen embert,mert nem szeretett hazudni,de ettől még bunkó volt,sokszor pedig szinte kárörvendő. Annyit mondanék,attól,hogy az igazat mondod,még nem evidens,hogy j5 ember lennél. Az embereken akiket ismersz,megtudhatod,milyen ember vagy néha olyanok,mint a tükrök,nézz bele.
2018. okt. 4. 23:08
15/35 A kérdező kommentje:
Az öszinte ember, egyenes, szavahihető, a szavahihetőségből akakulhat ki a megbízhatóság, a megbizhatòsàgból a bizalom amire épiteni lehet ami mindennek az alapja.
.
Én nem nyomkodok kezeket, nem volt célom èrtékelni senki vèleményèt, plàne vitàba szàllni vagy rosszabbik esetbe sértegetni is .. de, kiváncsi voltam hànyan képések èrtékrendbe besorolni a kérdést.
Azon viszont elmosolyodtam, hogy azt kérdezte a többség hogy e mellett milyen vagyok :)
Köszönöm, az eddigi vèleményeket. Jóéjt Magyarorszàg!
2018. okt. 4. 23:14
16/35 anonim válasza:
Kérdező. :) Igen,sokan rosszul válaszolhattak,mert rosszul tetted fel a kérdés,hisz annyit kérdeztél igazából,hogy jó ember vagy,amellé annyit írtál, hogy mindig iagazt mondassz,nem várhattad el,hogy ez alapján,olyan jellemzést írjunk,ami sok oldalú,hisz jobban ki kellett volna fejtened akkor a kérdeseden belül,milyen vagy még. A másik,hogy talán úgy kellett volna kérdezned,hogy egy folyton igazat mondó,szavahihető ember,akár mint te,jó ember lehet-e?
2018. okt. 5. 02:25
17/35 A kérdező kommentje:
Túl sokan nicsenek tisztában az őszinte szó fogalmával.
Összetèvesztik az igazmondással, pedig az őszinte ember ellentéte nem hazug, hanem a képmutató.
2018. okt. 5. 09:00
18/35 anonim válasza:
Jó ember vagy igen... Megnyugodtál?
Azért legyél mellette együttérző kedves bátorító és pozitív is minimum.
2018. okt. 5. 12:17
19/35 anonim válasza:
Hat egy jo ember biztos nem igy reagalt volna... :D Koszi kerdezo, de nem kerek valaszt, joejszakat.
2018. okt. 5. 13:03
20/35 he84 válasza:
Lehet hogy vannak jó tulajdonságaid kérdező, de ezeket nem mondtad el. Aki azt mondta, hogy hiányosan és félreérthetően kérdeztél, annak igaza van, én is így látom, ha utólag mást reagálsz rá így. És hidd el, csak mert őszinte vagy, nem biztos hogy annyira jó ember is vagy, főleg nem mindenben, mert mindenkinek vannak hibái, tehát neked is. Az más kérdés, ha te ezt tagadod, attól még így van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!