Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Városban is ilyenek az emberek...

Városban is ilyenek az emberek, vagy ez csak falun szokás?

Figyelt kérdés

Ha meglátnak,többször találkoznak veled,elkezdenek faggatózni,hogy te kinek kije vagy,hol dolgozol,kivel élsz,stb.

Ha városba beköltözök egy panelbe,ott is ez megy?

Én nem kérdezek senkiről semmit,mert egyrészt nem érdekel,másrészt tolakodásnak tartom azt,ha valaki faggatózik.Ha valaki akar valamit magáról elmondani,majd elmondja.

2018. szept. 28. 10:16
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Én pl elmondtam,hogy tanulok,és egyből azt kérdezte,hogy "munka mellett?".

Nem akartam neki mondani,hogy "mi közöd hozzá?"

Amúgy én is azon gondolkodom,hogy kitalálok valami kamu dolgokat az ilyenek ellen.

2018. szept. 28. 13:11
 12/15 anonim ***** válasza:
31%
Miért zavar, ha megkérdezte, hogy munka mellett tanulsz-e? Mondd meg neki az igazat. Nem, nem munka mellet tanulok, kedves Terike néni. Szerintem nem olyan nehéz.
2018. szept. 28. 15:44
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Városban szerencsére/nem szerencsére nem ez a helyzet, kivéve, ha olyan helyre költözöl, hol sok az idős, nyugdíjas. A lakótelepeken úgy cserélődnek az emberek, mint a reggeli zokni az embernél, de azért szerintem jó, ha 1-1 emberrel jó viszont alakít ki az ember a környezetében. A városokban összességében nem annyira közvetlenek az emberek egymással, inkább távolodnak el egymástól.
2018. szept. 28. 17:02
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Most komolyan, mindenkivel cseverészni kell, aki uncsikázik, míg nem kezdődik a török sorozata?

9 éve lakom ebben a panelban, fogalmam sincs, hogy hívják a két emeleti szomszédomat. Sőt, senkit nem ismerek névről a házban. Mindenki jó napot vagy szia, kortól függően.

Ha valaki beszélgetni akar velem, nem ér semmivel többet, mint az, hogy én meg nem akarok vele. Úgyhogy csókolom, mentem a dolgomra.

Egyszer falun voltunk nagypapámnál, a kertben voltunk a tesómmal, öreg néni, akit soha nem láttunk, elkezdett minden hülyeségről pofázni a kerítésen át. Aztán elkezdte a húgomat faggatni, hogy milyen suliba jár, meg ilyesmi. A tesóm meg: "Bocsásson meg, asszonyom, de Ön kicsoda?" Aztán közölte, hogy nem beszélhet idegenekkel, és bement a házba. A néninél összeomlott a rendszer.

2018. szept. 28. 22:08
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem baj, ha a pletykagépek jó véleménnyel vannak az emberről. Szóval csak udvariasan. Az sem kizárt, egyszer ők lesznek azok, akik kiállnak melletted, csak mert értelmesen beszéltél velük.
2021. nov. 13. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!