Az normális, ha valaki leírja egy papírra vagy a telefonjába, amiket gondol?
Figyelt kérdés
Pl: eltervezem, hogy mától nem iszok cukros üdítőket és leírom egy lapra, a következő pontba meg, hogy milyen terveim vannak a jövőben. Ti is szoktatok ilyet csinálni, vagy ez elég betegnek hangzik, ha valaki leírja a gondolatait?2018. szept. 21. 19:30
1/6 anonim válasza:
Szerintem teljesen normális.
És én is csinálok ilyet
2/6 anonim válasza:
Én szoktam, van egy telefonos appom amolyan napló. Abba írom le a gondolataimat, mik történtek velem aznap, mik a céljaim, stb
fényképeket csatolok hozzá, megjegyzi hol jártam, milyen volt az idő ilyenek.
Sok gondolatot terveket leírok bele, vicces visszaolvasni mi volt ezelőtt pontosan 3-4-10 hónappal ezelőtt.
Diaro a neve androidon, szóval töltsétek :)
3/6 anonim válasza:
Én nem tudnám, mert betelne a telo memóriája:D A fejemben tárolom a dolgokat:)
4/6 anonim válasza:
Akinek nincs esze, legyen notesze:). Én is ilyen vagyok: minden fontos teendőt egy régi telóba írok, amit csak erre használok. Nem beteges, jó dolog, hátránya, hogy a rövidtávú memória így nem fejlődik... Csak vissza.
5/6 Metionin válasza:
Nem, ez tök normális és működő dolog, ugyanis ha valamit kimondunk vagy leírunk akkor nagyobb a valószínűsége hogy nem felejtjük el, illetve hogy betartjuk.
6/6 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi baj, ez teljesen normális dolog :-)
Nyugodtan írd le, annak is van értelem hogy le írod a terveidet a jövõre nézve, vagy hogy a holnapi nap mit szeretnél csinálni?
De ne sokat tervezz inkább keveset de azt csinálod is meg :-) én is meg tervezem és le írom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!