Szerintetek normális az ha a Barátod/Barátnőd a
telefonjába a teljes neved írja? Pl: Kovács István.
Figyelt kérdés
2010. júl. 18. 08:26
1/9 anonim válasza:
Hát normális ember úgy írja be. Én az anyám nevét is teljes névvel írom...
Ez azért jó, mert ha valaki elkéri a névjegyet akkor így küldi el a telefon.
Hülyeség beírni beceneveket, mert egy idő után nagy keveredést okozhat.
2010. júl. 18. 08:34
2/9 anonim válasza:
Talán túlságosan tömör leszek, de nem az. Ugye nem kell indokolnom? )
A becenév tényleg okozhat keveredést pl.: cicus1, cicus2
:P
2010. júl. 18. 08:37
3/9 anonim válasza:
nekem magától írta át (htc snap) amikor kapcsolódott a netre, és leszedte az összes adatot,
fura mód a párom az egyetlen akinek az összes adata benne van a telefonomban, középső név (soha nem használja), lakóhely, telefonszám, másik szám, születésnap, msn cím, alternatív email cím (!!)... félelmetes... az internet mindent tud :I
és nem tudom átírni becenévre
2010. júl. 18. 08:40
4/9 anonim válasza:
Sztem normális:)legalább nincs keveredés ahogy előttem mondta az első Hozzászóló:)
Meg legalább nem lusta leírni a nevedet:D
2010. júl. 18. 08:40
5/9 anonim válasza:
Szerintem is normális. Én pl. mindenkinek a teljes nevét írom be a telefonomba, kevés az olyan kivétel, akinek a becenevét írom be. De akiknek az kerül be a teljes név helyett, abban biztos vagyok, hogy nem keverem össze mással. :)
2010. júl. 18. 08:54
6/9 anonim válasza:
neem... ez abszolút beteges :S:D mondjuk sztem elég hülyén néz ki :D de kinek hogy.. én csak a keresztnevet, v becenevet írom be.. :D
2010. júl. 18. 09:00
7/9 anonim válasza:
Teljesen normális dolog, hogy ha egy ember egy másik embert a nevén jegyez meg. Nekem a telefonban minden ismerősöm neve Vezetéknév Keresztnév formátumban van, kivéve a saját számom ami +36-30-127.0.0.1 -ként van bent.
2010. júl. 18. 13:26
8/9 A kérdező kommentje:
És a párotok neve is úgy van benne?
2010. júl. 19. 08:04
9/9 anonim válasza:
Amennyiben Kovács Istvánnak hívják az illetőt, úgy minden bizonnyal... :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!