Szerintem furcsa csak hotelben aludni ugyanabban a városban, ahol laksz?
Ne akard megmondani, mire költik a pénzüket.
Onnantól tartom gusztustalan beleszólásnak a kérdésedet, hogy "miért nem így, miért nem úgy csinálják". Ne szabd meg másnak, hogy éljen.
Én meg olyanokat ismertem akik külföldre mentek nyaralni és egy hétig nem hagyták el a luxuskempinget, mert volt medence meg sportpálya. :D Annak sics sok értelme.
Amúgy vannak olyan akciós csomagok hotelekben, amivel jobban kijösz mintha elmennél külön vacsorázni egy étterembe, és külön fürdőzni, szaunázni miegymás. Amellett biztos rengeteg más dolgot is lehet csinálni amit otthon nem.
"Onnantól tartom gusztustalan beleszólásnak a kérdésedet, hogy "miért nem így, miért nem úgy csinálják". Ne szabd meg másnak, hogy éljen."
Senki se szabta meg, hanem megindokoltam, miért nem értem.
Köszönöm a 4, 6, 7, 8 számú válaszolónak, hogy a kérdésre válaszoltak, egész elgondolkodtató válaszok.
"Én meg olyanokat ismertem akik külföldre mentek nyaralni és egy hétig nem hagyták el a luxuskempinget, mert volt medence meg sportpálya. :D Annak sics sok értelme."
Igen, ilyen is van, ez is furcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!