Szerintetek fura hogy jobban megnézem a felöltözött lányokat mint akiknek mindene kint van?
Mármint úgy értem hogy mikor a városban járok és az estek 80%-ban ugyanazt viselő lányokat látok (haspóló,segget nem eltakaró rövidnadrág,köldök piercing..stb) ezzel egyébként nem is lenne gond mert szép meg vonzó ez is de annyira sok ilyen ember van hogy már a szemem inkább azokon szokott meg akadni akik rendesen fel vannak öltözve (persze nyár van meleg van szóval nem szőrmebundára gondoltam meg aki nem vesz fel haspólót.) hanem azért tisztességesen elvan takarva az amit takarni kéne vagy ha nincs akkor ízlésesen öltözik. Általában jobban is vonzanak az ilyen lányok/nők (tudom fura ilyet hallani.)
Fun fact:
Amit még nagyon imádok (ritkán szoktam ilyet is látni) mikor egy lány könyvet olvas a buszon... rendesen úgy tudok neki örülni... :D (az a fajta ember vagyok aki társaságban,buszon,sétálás közbe nem veszi elő a telefonját csak ha hívnak mert telefonozni otthon is lehet.)
Lányok/fiúk nektek mi a tapasztalatotok? hogy vagytok ezzel? 21/F
Nem vagy ezzel egyedül :)
Nálam is kb. ez a helyzet. Tetszik ez a tipikus nyári öltözet, és hazudnék ha azt mondanám, hogy nem fordulok egy-kettő után. De annyira hétköznapi már, hogy a jobban felöltözött lányokra jobban kap a szemem :D Pl. az a nyári ruha (nem tudom van e valami spéci neve. Felső és szoknya egyben) nekem a gyengém.
A telefonos részt én is adom, nem szeretem azt, aki folyton a telefont nyomkodja.
A ruhás résszel nem 100%osan értek egyet, bár ennek ellenére valahogy szívesebben nézem azokat a lányokat, akik shortot+rövidújjút hordanak, mint mondjuk a strandon a bikiniseket. Ennyire szexi számomra a short.
18/F
Ezzel egyáltalán nem vagy egyedül. De még kisebbségben sem.
Az én figyelmemet is sokkal jobban felkelti egy ízlésesen, igényesen összeállított öltözet még akkor is ha sokat takar.
Persze ha egy olyan lányon látok haspóló+rövidnadrágot akinek kiemelkedően jó, formás, feszes és sportos alakja van, akkor nem fogok panaszkodni, hogy jaj, túl sokat látok :)
Aztán ha még a póló meg a rövidnadrág nem úgy néznek ki mintha a kutya szájából húzták volna ki őket! :)
Amúgy engem ez utóbbi jobban zavar mint az, hogy mindenki póló+rövidnadrágot hord. Mert az egy dolog. De azt is lehet igényesebben csinálni. Csak a legtöbbje nem úgy csinálja.
Aztán persze az is kérdés, hogy van-e is hozzá alkata, vagy az 50kg túlsúlyt napoztatja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!