Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek fura hogy jobban...

Szerintetek fura hogy jobban megnézem a felöltözött lányokat mint akiknek mindene kint van?

Figyelt kérdés

Mármint úgy értem hogy mikor a városban járok és az estek 80%-ban ugyanazt viselő lányokat látok (haspóló,segget nem eltakaró rövidnadrág,köldök piercing..stb) ezzel egyébként nem is lenne gond mert szép meg vonzó ez is de annyira sok ilyen ember van hogy már a szemem inkább azokon szokott meg akadni akik rendesen fel vannak öltözve (persze nyár van meleg van szóval nem szőrmebundára gondoltam meg aki nem vesz fel haspólót.) hanem azért tisztességesen elvan takarva az amit takarni kéne vagy ha nincs akkor ízlésesen öltözik. Általában jobban is vonzanak az ilyen lányok/nők (tudom fura ilyet hallani.)

Fun fact:

Amit még nagyon imádok (ritkán szoktam ilyet is látni) mikor egy lány könyvet olvas a buszon... rendesen úgy tudok neki örülni... :D (az a fajta ember vagyok aki társaságban,buszon,sétálás közbe nem veszi elő a telefonját csak ha hívnak mert telefonozni otthon is lehet.)

Lányok/fiúk nektek mi a tapasztalatotok? hogy vagytok ezzel? 21/F

2018. aug. 23. 19:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

én méginkább ilyen vagyok..

nekem egyenesen taszító ha mindent látok rajta..szeretek a fantáziámra hagyatkozni, nem érdekel, hogy esetleg megszépítem az idomait..

szóval én kb meg sem tudok nézni olyan ruhában senkit..

2018. aug. 23. 21:26
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ma láttam egy jó csajt az utcára kipakolt antikvárium könyveket nézegetni. Szerintem is nagyon imponáló és vonzó az ilyen látvány, ezerszer szexibb, mint az ízléstelen magamutogatás, csöcskirakás rágógumi csámcsogással és trágársággal párosítva.
2018. aug. 23. 21:33
 13/16 A kérdező kommentje:
Örülök hogy mások is így látják :)
2018. aug. 23. 21:47
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem lányként sokkal szimpatikusabbak azok a lányok, akik normálisan vannak felöltözve és nem mutatnak meg mindent, nem járnak kihívó ruhákban. Nem azt mondom, hogy soha sehová nem lehet felvenni egy dekoltáltabb felsőt vagy ilyesmi, de sokan nagyon túltolják... az utcán is sokszor szoktam látni ilyen haspólós, köldökig kivágott, seggvillantós nadrágos lányoat és én ezt nem igazán tudom hová tenni. Általában nem is jövök ki velük és tudom, hogy előítéletes vagyok, de nem is szívesen barátkozom vagy ismerkedem ilyen lányokkal, mert valószínűleg teljesen más világ. Neken srácokban sem szimpik az ilyen mélyen kigombolt inges, nyakláncos, ékszerekkel telepakolt, csilli-villi típusok. Néha jól jön egy-két kiegészítő, de szerintem összességében a kevesebb több és nekem jobban tetszik egy ízléses, letisztultabb stílus.

Viszont ez a telefon dolog szerintem amúgy csalóka, ha nem látod a képernyőt. Annyit tudsz, hogy nyomkodja a telefonját, de ebből szerintem semmire sem lehet biztosan következtetni.... Én pl. csomószor olvasok a telefonomon, mert a "nembiztoshogytetszenifogdeérdekelésadoknekiegyesélyt" könyveket inkàbb letöltöm pdf-ben. Sokszor tanulok is utazás közben és a telómra is letöltöm a diákat, jegyzeteket stb., mert az ilyenkor praktikusabb, mint egy nagy laptop. Ha unatkozok, akkor zenét is szoktam hallgatni, filmet is szoktam nézni a vonaton/buszon vagy beszélgetek valakivel. Szerintem ezzel sincsen baj. Persze, lehet nézni a tájat, a többi embert és gondolkodni mindenfélén stb., de ha az ember minden nap megteszi ugyanazt az utat, akkor az úgy már nem olyan érdekes, legalábbis én meg tudom unni. Ugyanakkor azt én sem szeretem, ha valaki társaságban telefonozik. Azzal nincsen bajom, ha néha rápillant vagy gyors elintéz egy telefon, ír egy üzeneteg vagy megnéz valamit, de az màr sok, ha valaki végig a telefont bámulja mintha ott sem lenne.

2018. aug. 23. 22:56
 15/16 anonim ***** válasza:

Én nem azt mondom, hogy hordjanak a nők burkát, de ami megy az már néha sok.

Azt is bírom, hogy az ismerkedős alkalmazásokban, például Tinder a csajok 90%-át 1 perc alatt lecsekkolod tetőtől talpig, mert pózolós, fürdőruhás, majdnem meztelen kép az alap. Persze a sírás megy, hogy "a pasik mindig csak arra gondolnak".

Mintha éhes ember elé kipakolnánk 3 fogásos menüt, aztán leszidnánk amiért csorog a nyála...

Másik ami érdekes, hogy az ilyen lányok kapcsolatban mennyire le tudnak engedni. A párjuk előtt felveszik a legrosszabb, legelőnytelenebb antiszexi melegítőket, meg jön a "fogadj el így" szöveg. Bezzeg ha az utcára kell menni vagy bulizni kell akkor vadidegenek előtt megy a csöcs-segg villantás.

2018. aug. 24. 00:08
 16/16 anonim ***** válasza:
24%
Szia. Elképzelhető, hogy vagy aszexuális, vagy pedig látensen meleg vagy. Igazából egyik sem szégyen, de nem is dicsőség :)
2018. szept. 5. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!