Meztelenül felöltözött emberek előtt, voltál már ilyen helyzetben?
Milyen volt?
Ha még nem, szerinted milyen lenne, nagyon zavarna?
Nőgyógyásznál, bár ott csak félmeztelenül, de hát épp a legkényesebb testrészemet kell ruhátlanítanom és megmutatnom.
Nem kellemes, de az orvos szakmai szemmel, tárgyilagosan, személytelenül vagy a személyemtől elkülönítve teszi a vizsgálatot. Úgy azért nem olyan tragikus.
Hát volt egy történet. Tudni kell rólam hogy koleszos vagyok és a fürdő és a szoba külön van. Fürdés után mindig csak egy törölközőt csavarok magamra mert majd a szobámba felöltözök. Azt se árt tudni hogy a koleszba vannak fiúk lányok külön szárnyon de napközbe szabad az átjárás.
Na akkor jó kis suli után elmentem zuhanyozni még napközbe. Befejeztem és elindultam visszafelé a szobámba. 3an vagyunk egy szobába. Aki volt koleszos tudja hogy ott a szobába mindenki látott mindenkit már. Na benyitottak a szobába eldobtam a törölközőm hogy keresek egy alsógatyát a szekrénybe. Úgy 1 perc alatt ez még is van és felvettem a gatyám. Majd amikor felnézek azt látom hogy a két szobatársam néz négy felsőbb éves csajjal csöndben. Kiderült pont ekkor jöttek megismerni az alsóbb éveseket. Igazából nem zavart a dolog még később az egyik sulibulin lett is egy egy éjszakás kalandom az egyik csajjal szóval no para.
Igen voltam, egy üzemorvosi vizsgálaton ahol a doktornő csak egy boxert engedett magamon hagyni,majd az időközben bejött medikus hölgyek előtt azt is le kellett vennem.Mondanom sem kell,hogy a torkomban dobogott a szivem,végig a vizsgálat alatt.
De utólag visszagondolva,kellemes élmény volt amit most már bátran megtennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!