Semmihez nincs tehetségem. Más is van ilyen helyzetben?
Szia! Lehet, hogy csak te látod úgy, hogy a nyelvekhez szirgalom kell. Attól, hogy valaki bemagol vmit, nem biztos, hogy ki is tudja ejteni.
Egyébként, nem lehet, hogy még nem találtad meg a tehetségedet? Biztos vagyok benne, hogy 17 évesen nem próbáltál ki. Találj új hobbikat, és kísétletezz!
alle Menschen können solche machen, was die anderen nicht. du solltest noch über dies nachdenken.
womit beschäftigst du dich in deiner Freizeit?
Amiben tehetséges vagy, az az irigykedés. Minek kell tehetség?? Én sok mindenben tehetséges vagyok, de rendesen kibontakozni nincsenek meg a megfelelő körülményeim (személyi, anyagi stb), így magamtól fejlesztettem egy bizonyos szintre magam különböző területeken (bár volt kivétel, amiben iskolai segítséget kaptam).
A bökkenő az, hogy évszázadok óta a legtöbb valóban értékes dolgot (pl amelyekben tehetséges vagyok) nem értékeli a világ, míg a felszínes dolgokat meg igen...
Akkor hát, kérdem én, minek vágysz tehetségesnek lenni a nyelvtudásodon felül? Úgy se használható a legtöbb fajta TARTALMAS tehetség ebben a világban...
Inkább örülj, hogy 3 idegen világnyelven beszélsz! Jól fizető munkákat könnyen fogsz szerezni nyugaton! Mások a földre borulnának hálájukban, ha olyan nyelvérzékük lenne, mint neked, és így nyugaton könnyedén kaphatnának melót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!