Mit reagáltál volna ebben a helyzetben? Milyen ember mond már ilyet?
26 éves nő vagyok.
Van egy fiú barátom, akivel az elmúlt hetekben nagyon egy hullámhosszon voltunk. Sosem közeledett felém határozottan, csak bókolt, ezért úgy éreztem én fogok lépni. Próbáltam puhatolózni nála, de csak annyit mondott, hogy ő sosem szeretett senkit, és nincs is szüksége arra, hogy szeressék. De szívesen megdug, ha akarom.
Köpni-nyelni nem tudtam, csak bámultam magam elé és éreztem, hogy vörösödik az arcom. Sarkon fordultam és otthagytam.
Sokan összekeverik az udvariasságot a flörttel.
Egyébként korrekt volt. Szexelni akar, de kapcsolatot nem. Jobb lenne ha utólag derülne ki?
Ismered személyesen, hogy ennyire tudod?:)
Talán az IQ-ját is meg tudnád mondani nekünk, ha már ennyire felkészült vagy?:)
7-es András-
"ő sosem szeretett senkit, és nincs is szüksége arra, hogy szeressék. De szívesen megdug, ha akarom."
régebben az ilyenre bunkó tahót mondtak. Ma autista. Bókolt, kedves volt - majd elmondta, képtelen a szeretetre és nem is hiányzik (autista tünet) és megalázó módon beszélt egy 26 éves nővel.
A nőknek mindig fontos, hogy szeressék, ne csak szexeljenek vele - kivéve, ha autista a nő is. A nem autista curváknak is fontos lenne -csak szerencsétlenül alakult az életük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!