Mit reagáltál volna ebben a helyzetben? Milyen ember mond már ilyet?
26 éves nő vagyok.
Van egy fiú barátom, akivel az elmúlt hetekben nagyon egy hullámhosszon voltunk. Sosem közeledett felém határozottan, csak bókolt, ezért úgy éreztem én fogok lépni. Próbáltam puhatolózni nála, de csak annyit mondott, hogy ő sosem szeretett senkit, és nincs is szüksége arra, hogy szeressék. De szívesen megdug, ha akarom.
Köpni-nyelni nem tudtam, csak bámultam magam elé és éreztem, hogy vörösödik az arcom. Sarkon fordultam és otthagytam.
10-es, gondoltál már arra, hogy ne csak használj bizonyos véletlenül összeválogatott szavakat, amikor reagálsz a válaszomra, hanem utána is nézz a jelentésüknek?
Én a helyedben még nem veselkednék neki az olyan bonyolult jelentésű idegen szavaknak, mint az autizmus. Inkább az egyszerűbbekkel kezdeném. Pl. a tahóval. Ennek a jelentését könnyen megértheted, hiszen a tahóság mindennapi személyes élményed.
jó, akkor a férfiak - vagyis azok egy része, a jelenlévő őszinte mechanikus dugógépek- kifejtették, hogy "milyen ember mond ilyet" .
Most akkor jöhetne néhány nő is, oldani a magányomat, és felelni az első kérdésre: mert azt sajnos a teremtés "őszinte" koronái NEM tudják.
13-as, dehogynem tudjuk. Én a következőt reagáltam volna ebben a helyzetben:
"Nézd Pityu, kedves tőled, hogy beavatsz az érzelmi életedbe, de igencsak rosszul esik, hogy köcsögnek tartasz, úgyhogy nem lehet közöttünk semmi, mert én a puncit szeretem, rajtad viszont egyet sem látok. Úgyhogy vagy hajtogatsz magadra egyet, vagy közöttünk mindennek vége."
Én is így reagáltam volna.
Az oké, hogy ő nem akar komoly kapcsolatot... de azért ezt nem így kellett volna kifejeznie. Ez a "szívesen megduglak, ha szeretnéd"... kb. olyan, mintha ő tenne szívességet, hogy méltóztat belemártani a farkát a puncidba. Ehelyett lehet azt mondani, hogy "bocsi, nem szeretnék komoly kapcsolatot, viszont szexről lehetne szó". Ez is őszinte, mégsem beképzelt és tahó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!