Szerintem furcsa csak hotelben aludni ugyanabban a városban, ahol laksz?
"egy hétig nem hagyták el a luxuskempinget, mert volt medence meg sportpálya. :D Annak sics sok értelme."
Szerintem meg pont annak nem lenne értelme, ha luxuskempinget fizetnék, mégsem használnám ki. Ha csak alvásra kéne a kemping (mert a várost akarom felfedezni, stb.), akkor nem mennék luxusba. Ha viszont luxusba mennék, akkor ki is akarnám használni, úgyhogy akkor én is ott lennék a kempingben szinte egész nap.
A kérdés megindokolja, hogy mit nem értek. Azzal, hogy elmondom, mit tennék én, vagy miért nem így tesznek, elmondom, mit nem értek.
Nem akarom megszabni, ez kifejezetten nem jellemző rám. ha megakarnám szabni, nem tennék fel kérdéseket, hanem elkönyvelném őket magamban. de én nem ezt tettem, és épp ez mutatja, hogy nincs igazad. Indokot, magyarázatot kerestem.
Mi amikor a gyerekek kisebbek voltak,néha kivettünk egy szobát aludni,amig anyu vigyázott rájuk otthon.
Igy közel voltunk ha baj volt,de tudtunk néha rendesen aludni,együttlenni,vacsorázni stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!