Találkoztál már furcsa emberrel?
Olyan emberrel aki eléggé eltér az átlagtól nem hétköznapi.
Milyen személyiség volt?
Érdekesnek találtad? :D
lehet ismerős vagy akár egyszeri találkozás is.
Nézőpont kérdése az, hogy ki a furcsa. :)
Amúgy találkoztam. Milyen személyiség? Számomra undorító. :D Nem találtam érdekesnek, inkább azt gondoltam, hogy pszichológus/pszichiáter kellene neki.
Magammal miden nap. Számomra én (és csupán néhány másik ember) vagyok a pozitív példa.
A negatív: számomra az emberek 95%-a rossz értelemben furcsa. De igyekeztem és igyekszem hozzászokni ehhez, hiszen mind mások vagyunk kicsit vagy nagyon.
Mindenki furcsának látja magát a többiekhez képest. Ennek annyi az oka, hogy a saját motivációinkat ismerjük, a többiekére pedig csak következtetünk, általában persze helytelenül. Ezért van ennyi "én fura vagyok" kérdés és válasz ezen az oldalon.
A kérdésre válaszolva, igen ismerek "furcsa" embert, szeretem magam különleges emberekkel körülvenni. :)
nekem mondták már, hogy olyan vagyok, hogy egyszerre mocsok határozott de a jobbra mindig nyitott..
képzeld el, hogy velem dolgozol csapatban egy projekten, csomó vita van, erre fogom magam és minden resztvevő minden ötlete közül kiszeparálom a legjobbakat és abból csinálok egy tervet (ami általában működik is)..de ha elkezdesz jönni, hogy miért nem neked (akár nálam jobb papírokkal és nagyobb múlttal rendelkezőnek) hanem egy kezdőnek adok igazat vmelyik részletben, akkor azzal nem tudsz megingatni..
másik fura talán, hogy olyan dolgokban is meg tudom mondani a tutit amikben egy nagy 0 a képzettségem..
aztán van még csomó - elvileg egy emberben összeférhetetlen - dolog:
magasság><monogámia
antifesztivalizmus><zenebogár
sikeresség><luxusiszony
jó időbeosztó><spontán
kedves><nem naiv
szótlan><szófosó
józan><álmodozó
higgadt><pörgős
szóval én elég adaptív vagyok, talán ez kifejez mindent
Minden nap találkozok vele a tükörben 🙂
Fogalmam sincs milyen személyisége van. Bárcsak tudnám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!