Mennyire ciki, hogy kis megszakításokkal 1,5 éve munkanélküli vagyok?
Én annak érzem, de akárhol próbálkozom sehová se vesznek fel, vagy vissza se jeleznek.
Mindennap legyűr a gondolat, hogy nem érek semmit és itthn kell basznom a rezet. Tetejében meg csak 22 éves vagyok :(
8-asnak valamilyen szinten igaza van. De az is csak egy fél igazság. Mindkét oldalt meg lehet érteni.
Én is nemrég vesztettem el a munkámat, azóta küldözgettem az önéletrajzomat mindenfele, de eddig semmi. Pedig diplomás ember vagyok.
Tegnap elegem lett, betelefonáltam egy munkaközvetítő céghez. Vázoltam a helyzetet hogy addig kéne valami alkalmi jellegű állás míg normálisat nem találok. Lediktáltak egy e-mail címet ahova küldenem kellett igazolvány képet, és szerdán kezdek nem messze gyári munkán 6 órában.
Persze nem jó pénz, nem kellemes munkakör, de arra jó hogy míg más munkát keresek addig se kelljen fogamhoz verni a garast.
Szóval igazából munkát találni nem nehéz, de normális munkát nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!