Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire ciki, hogy kis...

Mennyire ciki, hogy kis megszakításokkal 1,5 éve munkanélküli vagyok?

Figyelt kérdés

Én annak érzem, de akárhol próbálkozom sehová se vesznek fel, vagy vissza se jeleznek.

Mindennap legyűr a gondolat, hogy nem érek semmit és itthn kell basznom a rezet. Tetejében meg csak 22 éves vagyok :(

2018. szept. 21. 20:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
15%

8-asnak valamilyen szinten igaza van. De az is csak egy fél igazság. Mindkét oldalt meg lehet érteni.

Én is nemrég vesztettem el a munkámat, azóta küldözgettem az önéletrajzomat mindenfele, de eddig semmi. Pedig diplomás ember vagyok.

Tegnap elegem lett, betelefonáltam egy munkaközvetítő céghez. Vázoltam a helyzetet hogy addig kéne valami alkalmi jellegű állás míg normálisat nem találok. Lediktáltak egy e-mail címet ahova küldenem kellett igazolvány képet, és szerdán kezdek nem messze gyári munkán 6 órában.

Persze nem jó pénz, nem kellemes munkakör, de arra jó hogy míg más munkát keresek addig se kelljen fogamhoz verni a garast.

Szóval igazából munkát találni nem nehéz, de normális munkát nagyon.

2018. szept. 22. 11:58
 12/12 anonim ***** válasza:
Utolso, megkerdezhetem, hogy milyen diplomad van?
2018. szept. 22. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!