Mennyire ciki, hogy kis megszakításokkal 1,5 éve munkanélküli vagyok?
Én annak érzem, de akárhol próbálkozom sehová se vesznek fel, vagy vissza se jeleznek.
Mindennap legyűr a gondolat, hogy nem érek semmit és itthn kell basznom a rezet. Tetejében meg csak 22 éves vagyok :(
Szia :) egy cipőben járunk. Nekem van egyetemi vegzettsegem, szakmát most tanulok esti, de eddig nekem sem sikerült elhelyezkedni. Ezért tanulok újat. Beküldött rengeteg önéletrajz, hívás, állásinterjú, aztán eltűnnek...
Ha van protekciod , akkor élj vele, mindegy milyen munkakörbe. Nagyon nehéz itthon mostanában munkát találni.
Unokanővérem diplomás szabad bölcsész, segítőként dolgozik egy óvodában, mellette tanul.
Ügyfélszolgálat, esetleg biztosítás, ami szóba jöhet szakma nélkül.
Én évek óta alkalmi munkákból élek. Igazából megmondom őszintén nem rosszul. Megengethetek magamnak egy albérletet meg egy autót, és még nyaralni is voltam idén. Félre is tudok rakni és nem kell nélkülöznöm. De az hogy sosem tudom hogy 2 hét múlva lesz-e állásom kiborít és állandó stresszben tart.
Cikinek nem ciki. De hogy nem jó rád nézve se az biztos.
Hogy lehetsz ilyen gonosz?
Csak mondom nekem 3 szakmám is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!