Nagyon ciki, hogy végig sírtam?
Kozmetikusnál voltam arctisztításon és lényegében zokogtam. Végig sírtam az egészet 20 éves lány létemre.
Nagyon cikinek érzem, de valamiért most érzékenyebb vagyok a kelleténél és nem tudtam abba hagyni, alig vártam, hogy vége legyen. 4 órán keresztül tartott a kezelés.
Csak ez azért kínos, mert nem hiszem, hogy van még egy ilyen érzékeny vendége.
Szerintetek se volt normális és inkább ciki és hülyének néz most?:D
Az kínos ha valakinek ennyi idősen nincs önuralma.
Az nem kifejezés hogy hülének néz, de szerintem keress egy másik kozmetikust, mert nem hiszem hogy egy hisztérikát ismét fogadna.
Hát négyórás kezelés te atyaisten... Én is járok teljes kezelésekre, de max másfél órát vesz igénybe! 4 órán keresztül én attól bőgnék, hogy bemerevedett a hátam.
Amúgy van, hogy nekem is legördül a könnycsepp, amikor a szemhéjamra nőtt aljas kis szemöldökszálakat csipkedi. Normális emberi reakció.
De emlékszem rá, hogy elég zsarnok szüleim voltak, 14 évesen is mindenben bólogató kiskutyaként el kellett mennem levágatni a hajamat, és anyám ott ült mögöttem, és dirigált a fodrásznak, nekem nem lehetett véleményem. Na akkor elpityeredtem, és a fodrásznak meg kellett várnia, amíg orrot fújok. Megalázó volt. A mai napig szr visszagondolni erre, még 30 évesen is.
Hú hát köszönöm a válaszaitokat :D Akkor ezek alapján tényleg gáz, hogy sírtam:D
Az a baj, hogy most pont úgy időzítettem,hogy meg fog jönni és ilyenkor alapból érzékenyebb vagyok.
Ott volt egy tanuló is és ő is nézett engem, ahogy épp szenvedek és úgy még kínosabb volt a helyzet, hogy én meg ott sírok.
Egyébként az volt a rossz, hogy nagyon durván véresre nyomkodott és kegyetlenül fájt. Éreztem, hogy az egész arcom véres. És a zsebkendővel amivel kenegette az arcom éreztem, hogy így elkeni a vért és mikor kinyitottam a szemem csupa vér volt az egész zsebkendő. És egyszerűen rosszul vagyok tőle. Na ezért nem tanultam orvosnak:D
Úgyhogy valószínű,hogy ez is hozzá vezetett a sírásomhoz. Meg hogy tényleg kegyetlen módon fájt.
Ez van, sajnos nagyon alacsony az ingerküszöböm.
Utolsó válaszoló: most már remélem hosszú a hajad :)
Na ezt én se értem:D úgy látszik mindenki számára haszontalan,csak számomra volt hasznos a válaszod. :D
Mindegy ...
'Na ezt én se értem:D úgy látszik mindenki számára haszontalan,csak számomra volt hasznos a válaszod'
.
Kellene hogy számítson itt más válaszadó hm? Még a kérdező se számítson, csak a kérdés, annak témája a lényeg, és az, hogy az olvasók számára hasznos legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!