Nagyon ciki lehetett amit ma csináltam? Gondolom közel sem így kéne viselkednem 26 évesen.
A jogsi szerzés vége felé járok, az elsősegély tanfolyamon most voltam, és nem igazán foglalkoztam vele mi lesz ott, mondom le tudom azt többet nem kell menni.
Amikor oda mentem az oktatásra még kevesen voltunk, mondom lehet alig leszünk, az utolsó 20 percben jöttek annyian hogy a végén 20+ létszám volt jött a 17 évestől kezdve 30+os is, ebből vagy 5 jó csaj is részt vett az órán, alapjában véve félek a nőktől igen, ez van.
Le lett téve a matrac, előkerült a bábu már totál feszült voltam hogy miket kellesz csinálni, és kivel.
Egy hasonlóan tipikus jó csaj volt mellém osztva, nem vagyok egy rossz arcú, kihozom magamból amit lehet csak az önértékelésem problémás, az évek óta végzett kondi sem hozta rendbe a dolgokat, formálódtam de ezen kívül semmi.
Nem elég hogy a gyakorlatokat is emiatt csináltam bénán, azt sem tudtam hogy kezeljem a helyzeteket, figyeljek a csajra, annak reakciójára, egyszerre sok volt. Annak biztos könnyű akiket ilyen nők vesznek körül.
Csücsörítős barna: -semmi különös....
Ne legyél zavarba.
Az én elsősegély tanfolyamos emlékem annyi, hogy egy nagyon büdös bukósisakot kellett felvenni, hogy levegyük egymásról.
Ja meg arra is emlékszem, hogy egy csajt tettek párba egy pasival, az oktató azt kérdezte hol kell lenyomni ha a combjából vérzik, és a csaj konkrétan ráfogott a megfelelő pontra. Az vicces volt. Ilyen helyzetekben a legtöbben zavarban vannak, mivel vadidegenekkel kell érintkezni fekvő, térdelő helyzetben, másoknak sem egyszerűbb mint neked. Oké szerinted a jó nő nehezítő körülmény, hát szerintem nem rosszabb mint egy büdös bukósisak. Főleg ha előtte elmondják, hogy a baleseteknél néha tele szokták hányni. Gondolj erre ha neked ettől könnyebb... a jó nők is hullák lesznek ha nem a feladatra koncentrálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!