Huszonévesek! Ciki a közmunka?
A munka sosem ciki, mindegy, hogy wc-pucoló vagy sz@rlapátoló, vagy menedzser, a munka az munka. Inkább, mint hogy ne legyen semmi meló.
22/L
Végülis két verzion van.
Ciki vagy sem....
Ha ciki ,akkor ne menj ,de ne is sirj és ne álj sorba segélyért
Ha nem ciki,akkor hajrá,irány a mló.
Eggyesek észrevehetnék már,hogy szarnak a képzettségre.
Ha meg oly fontos számukra a tanultak akkor oldják meg az állás problémájukat,de gondolom a segély szivesen felveszik....
Én se érek sokat a 47.000 el,de jelenleg más megoldás nincsen...
üdv, egy közmunkás....
Én azt tartom cikinek, hogy a cégek, önkormányzatok azért, hogy az állam a közmunkások bérét fizesse, "ingyen munkást" kérnek.
Közben pedig a régi bevált munkásait elküldi. Az ő munkájukat akarja kiváltani.
Amit 3 évig tanultam a főiskolán és amiben több, mint 10 év gyakorlatot szereztem, azt nem tudom 3 hónap alatt az utcáról jött érettségizett közmunkásnak betanítani, akármilyen lelkes is... kicsit több idő kéne.
De a cégeknek csábítóbb, ha szegény mindenre vállalkozókat alkalmazza a "normális" bérűek helyett.
Egyébként, amikor a kapitalizmus felé terelődött az ország sorsa (a mesterségesen fenntartott szocializmust nem is lehetett volna tartani), akkor a nyugaton már ismert elnnetéteket is átvettük automatikusan (sarokház tulajdonos - homeless, szegény - gazdag).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!