Tartós munkanélküli vagyok. Lassan 1,5 éve itthon vagyok. Nem bírom, leépültem. Miért nem jár nekem munka?
Munkanélküliben is már kértem munkát, köpni nyelni nem tudtak, semmi lehetőség a környéken, országos szinten meg nagyobb gyárakba jelentkeztem de még csak vissza se jeleznek.
Miért érdemlem meg én ezt??? És csak 22 éves vagyok :(
Csak érettségim van.
És még gyári munkát se találok.
Gondolkoztam külföldben is de meg se próbálom, ha itthon nem kellek, majd kint kellek érettségivel..
Szerintem sincs munkaerőhiány, legalábbis nem úgy, ahogy mondják. Én 2 gyárban is voltam úgy, hogy dolgoztam 1. vagy 2 hónapot és kirúgtak olyan ürüggyel hogy "nincs megrendelés, nem kell ember". Plusz nem olyan rég egy közeli gyárban ugyanezt hallotta, hogy felvettek embereket 1 hónapra, utána meg kirúgták őket... Itthon kutyába se nézik az embert, ez a nagy büdös helyzet.
Csak ugye az itthon döglésbe is tönkre lehet menni.
én 5 hónapja vagyok, az a bajom a legtöbb munkahelyyel hogy túlóráztatnak állandoan, nem elég hétköznap is bejárni még hétvégén is be kéne menni, első kérdésük mindig az hogy "túlórát tud vállalni" legszivesebben azt válaszolnám hogy "igen de akkor csak hétvégén jövök"
rabszolgatartó féreg g***k!!!
Nem azért, de nincs semmiféle szakmád, végzettséged, nem a rendszer tehet róla, hogy nem jutsz semmire.
Végezz el egy OKJ-s szakmát és máris lesz munkád
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!