Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kövérség = igénytelenség?

Kövérség = igénytelenség?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy aki kövér, azoknak a többsége az életmód miatt az?

2018. szept. 14. 22:54
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
He84, te hülye idióta! Senki sem mondta, hogy kövér emberek, vagy az alultápláltsk nem értékesek! Hanem, hogy az EGÉSZSÉGÜK ÉRDEKÉBEN kell normálsúlyúnak lenni, hogy méltósággal tudják leélni az életüket! Nagyon szar dolog pl. cukorbetegséggel, szívbetegséggel, magas vérnyomással, pcos-sel és egyéb betegségekkel élni! Ettől szeretnénk őket megóvni, ezért ne dőljenek be a “genetikától vagyok ilyen” dumának, hanem törődjenek az EGÉSZSÉGÜKKEL, ami a helyes táplálkozással kezdődik. Ezt amúgy leírtam az elöző hozzászólásomban is, jó, hogy tudsz olvasni, idióta..,
2018. dec. 7. 19:35
 42/48 he84 ***** válasza:
De igenis őszinte vagyok, nem troll, nem hülye, nem idióta,...! Aki egy nem egyetértés miatt így leszól, az inkább az, már elnézést, főleg ilyen stílusban. Nem csak ducik, kövérek lehetnek cukorbetegek és nem csak nekik lehetnek egyéb betegségeik. De már megmondtam, hogy lezártam, akkor viszont elég, ne folytassátok! Köszönöm.
2018. dec. 8. 22:01
 43/48 anonim ***** válasza:
Mondjuk ne legyél idióta, és nem fogunk idiótának titulálni! Kösz!
2018. dec. 9. 11:08
 44/48 anonim ***** válasza:
Leírom, miért vagy idióta, he84. Azért mert: 1) egész végig maszatoltál, mellébeszéltél, míg mi bizonyított tényeket közültünk. 2) iszonyú gyengén érvelsz, és emellett semmi közöd az élet realitásaihoz. Pl. Hogy gondolhatod azt, hogy kisgyerekkortól nem lehet rosszul táplálkozni?! És hogy sétálástól le lehet fogyni ?! 3) nem tudod értelmezni miket írtunk kommentben, ezért is maszatolsz, és bénán reagálsz mindenre, és nem is arra válaszolsz, amit írunk! Szóval egy idióta vagy!
2018. dec. 9. 14:06
 45/48 he84 ***** válasza:
Pedig nem vagyok az, csak őszintén reagáltam! Nem ismertek, hanem rosszindulatúak vagytok, ha valaki nem ért egyet veletek és mást is tapasztalt! Nem beszéltem mellé, értelmeztem jól én is a dolgokat, inkább ti nem azt, amit én mondtam. Már nem egyszer mondtam, hogy zárjuk le, ne folytassátok, erre direkt provokáljátok a dolgot, hát igazán értelmes,... Na de ennyit erről, én most már tényleg lezártam, nem írok, akármi is lesz!
2018. dec. 10. 20:19
 46/48 anonim ***** válasza:
16%
Nem igénytelenség. Én ismerek kövér embereket, ápoltak és ízlésesen öltözködnek. Igen, valószínűleg az életmódjuk miatt kövérek, kisebb százalékban vannak azok akik vmilyen betegség miatt nem tudnak fogyni.
2019. márc. 17. 22:41
 47/48 anonim ***** válasza:

Aki a szívbetegséget írta....Nos. 173cm magas vagyok,58kg (ez gusztustalanul kövér) és bizony baj van a szivemmel.(szívbillenytű probléma,megvastagodtak,nem zárnak rendesen,visszaáramlik a vér a szivembe,esetleges nagyobb nyomás miatt szétrepedhet a szivem és meghalok,műteni akarták 12 éve,nem engedtem,sportolok,súlyokkal tornázok) Nem kell ehhez sem 200kg-osnak lenni.

Ismerek olyan "kövér"embert aki megállás nélkül mozgásban van,2 marék kaját eszik,az se zsírszalonna és mégis "kövér" (de rohadt csúnya szó ez) Igénytelen? Nem hiszem,tiszta,ápolt és nem okádom ki a belem ha a közelébe megyek.Vékony ember? Van olyan,akit 2 méteres szagburok vesz körül,annyi kosz van a körmei alatt,hogy a Magyar Közút szerződni akar vele,hogy legyen töltődöld beszállítójuk autópálya építésnél.De legalább vékony igtöltődöld

2019. máj. 4. 14:51
 48/48 anonim ***** válasza:

HHlye telefon.

szóval legalább vékony igényes...

-előző voltam-

2019. máj. 4. 14:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!