Kövérség = igénytelenség?
Kövérségnek semmi köze az igénytelenséghez, olyan mintha azt állítaná valaki: szakál+hosszú haj=igénytelenség.
A kövérség inkább falánkság, és lustaság, hiszen több kalóriát visz be, ami által elhízik, egyszóval kényelemszerető, tesped. Még a minimumot sem teszi meg magáért, pl kerékpárral jár.
Nem, betegség. Ez csak olcsó kifogás.
Igen, a többség az életmódja miatt néz ki úgy, ahogy, de ettől függetlenül nem mondanám, hogy igénytelenség. Nálam az az igénytelen, aki nem fürdik rendesen, büdös, zsíros hajjal jár, nem megfelelő méretű ruhákat hord, stb. A kövérség nem ebbe a kategóriába tartozik szerintem.
Plusz sokan szeretnek dobálózni azzal, hogy a kövérek azért igénytelenek, mert zabálnak és nem mozognak. Igen ám, de mi van azokkal, akik ugyanezt csinálják, csak vékony testalkatúak, ezért hiába zabálnak egész nap édességeket meg gyorséttermi kajákat, és hiába max. a busz után való futás az egyetlen testmozgás, amit hetente többször is űznek, akkor is 40 kg-osak maradnak? Ők már nem igénytelenek, mert nem látszik meg az életmódjuk rajtuk (legalábbis fiatalon)?
Nem igénytelenség, inkább nemtörődömség.
Ha tudom, hogy könnyen hízok, akkor úgy érkezem.
Itt jön a kifogás, mint ahogy valaki írta. Mindenki érti, hogy genetika meg minden, de ez odafigyeléssel kontroll alatt tartható.
Ez kb. olyan, hogy ha laktóz érzékeny vagyok, akkor nem iszom tejet.
Akinek meg betegség miatt van túlsúlya az látszik, mert másképpen oszlik el.
egyetértek az egyik válaszolóval: amit itt a többség művel, az a jó magyar kifogáskeresés és magyarázkodás.
pszichés okok, pajzsmirigybetegség blabla...az a baj, h statisztikák szerint a kövérek 98%-ának van olyan egészségi problémája, ami miatt nem tud lefogyni.
a genetika megint csak kifogás. én genetikailag nagyom sovány vagyok, és? kit érdekel? hetente 1-2 erősítéssel sok biciklizéssel és normális kajálással simán izmos karom van és nincs "betegesensoványkinézetem". és mindez úgy, h alapvetően lusta vagyok.
nem találkoztam még olyan kövérrel, aki mozgott volna vmit és ne kólát ivott volna a fehér kenyérhez meg rohadt sok cukor péksüteményhez.
sajnos ez az igazság, egyébként meg sztem egyszerűen szánalmas, h vki 5-10 év alatt lusta leadni a 30 kg felesleges.
pont ma láttam az egyik magán angoltanáromat, aki anno mosolygott, mikor mondtam, h szoktam edzeni. hát most én mosolyogtam, h 7-8 év elteltével olyan dagadt, mint volt.
Utolsó kamu.
ÉTRENDet mit követnek.
Küld már át és megnézem neked.
Az edzés 75%-a konyhában dől el.
Érdekes mozgást írsz de kaja tervet nem írtok soha.
Pedig ezerszer kértem már de soha nem kaptam.
Nincs genetikailag dagadt ember mégegyszer elmondom nincs csak jó magyar kifogás van de az dögivel.
Mindenki tud fogyni ha akar,csak ahhoz kajálni is így kellene.
De mondom érdekes étrendet soha nem kaptam senkitől,pedig egyől reflektálnék rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!