Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Igénytelen vagyok. Mit tegyek?

Igénytelen vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kérlek ne azt írjátok, hogy változtassak, mert nem tudom hogyan kell. Simán nem fürdök 3-4 napig, és lazán szerelem a motoromat a szobámban. Szeretem az olaj szagát, és nem zavar a körmöm alatt, vagy a ruhámon sem. Az a fő probléma, hogy nekem így tökéletesen megfelel, a környezetem miatt szeretnék változtatni. Az érdekes, hogy a tárgyaimra rendkívül igényes vagyok, bicajom, autóm, motorom mindig tip-top állapotban, csak magamat hanyagolom el. Ha kérhetem, mellőzzük a "büdös paraszt" kommenteket. Nem vagyok sem gonosz, sem buta, csak igénytelen. Afféle Mad Max figura vagyok, de nem iszom, nem drogozok, mielőtt még valaki összekapcsolná a motorozást ezen tevékenységekkel.

2018. jan. 22. 22:31
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
60%

Hát fürödj minden nap. Ha annyira nincs is kedved hozzá, 10 perc alatt is lehet...

Nem kívánságműsor. Senki nem akar bűzlő ember mellett lenni. Ez tőled független írom.

2018. jan. 22. 22:33
 2/27 A kérdező kommentje:
Ja még annyi, hogy egyáltalán kell e változtatnom ezen? A családtagjaim fél napokat töltenek a fürdőszobában, ami meg nekem furcsa nagyon.
2018. jan. 22. 22:33
 3/27 anonim ***** válasza:
86%

Veszel egy doboz ultradermet meg egy szappant és legalább 2 naponta megfürdesz. Nyáron sürübben.

Ezt ne mondja senki, "nem tudom hogyan kell"

Fenék törlés megy?

2018. jan. 22. 22:36
 4/27 anonim ***** válasza:
69%
Változtatnod kellene ezen mert ezzel egy nagyon gázos benyomást nyújthatsz. Napi x1 zuhanyozz! Nem kell egyből fürődni elég ha zuhanyzol. Ha ez már később kicsit berögződött akkor kezd el a dezodor vagy kölni használatát
2018. jan. 22. 22:36
 5/27 anonim ***** válasza:
33%
Nem, nem kell. Én télen úgy heti egyszer fürdök, azt is, ha van dolgom emberek között. Nem is egészséges a napi fürdés, mert csökkenti a bőröd természetes védelmét. Ez is csak a civklizációs ártalmak egy válfaja.
2018. jan. 22. 22:53
 6/27 anonim ***** válasza:
61%
Jó kis bukéd lehet, utolsó
2018. jan. 22. 23:04
 7/27 anonim ***** válasza:
31%
6: Igazad van, el is kezdem naponta vegyszerbe áztatni magam, hogy illatos legyek :P
2018. jan. 22. 23:14
 8/27 anonim ***** válasza:
21%

Nem egészséges a napi fürdés? 10 éve napi 2x fürdök. Meló elött, hogy tisztán frissen menjek be, és lefekvés elött, hogy tisztán feküdjek el.

Szerintem meg a nem fürdés a nem egészseges. Bakteriumok, kórokozok, es pluszban meg egy jó szájbacsapkodas is, ha rám kenyszeritenek ilyen embert, és nincs mas lehetőség....

2018. jan. 23. 08:54
 9/27 anonim ***** válasza:
24%
8: Igen, elhiszem, hogy így kényelmes neked, hisz ehhez vagy szokva. Ettől függetlenül még nem egészséges. Csináld, ha jól esik, a te dolgod, de én biztos nem alkalmazkodom a hülye megszokásodhoz, pláne, hogy egészségtelen. A szájbacspkodás pedig jó taktika, amíg nem találsz be valakit, aki nagyobbat üt, már feltéve, hogy az egész környezeted megragadt a te szinteden. Én spec. simán feljelentenélek, hisz a testi sértés bűncselekmény, fürdeni meg egyetlen törvény szerint sem kötelező.
2018. jan. 23. 10:36
 10/27 anonim ***** válasza:
23%

Baratom elhiheted, hogy ha mellém lennél berakva napi 8-12 órát, es a bukedat kellene szagolnom, addig ütnélek mig ra nem szoknál az igényessegre....

Feljelenthetsz 100x is.... max nagyobbat kapnál... hidd el a feljelentés a legegyszerübb, bizonyitani mar nehezebb barmit is....

2018. jan. 23. 10:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!