Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Igénytelen vagyok. Mit tegyek?

Igénytelen vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kérlek ne azt írjátok, hogy változtassak, mert nem tudom hogyan kell. Simán nem fürdök 3-4 napig, és lazán szerelem a motoromat a szobámban. Szeretem az olaj szagát, és nem zavar a körmöm alatt, vagy a ruhámon sem. Az a fő probléma, hogy nekem így tökéletesen megfelel, a környezetem miatt szeretnék változtatni. Az érdekes, hogy a tárgyaimra rendkívül igényes vagyok, bicajom, autóm, motorom mindig tip-top állapotban, csak magamat hanyagolom el. Ha kérhetem, mellőzzük a "büdös paraszt" kommenteket. Nem vagyok sem gonosz, sem buta, csak igénytelen. Afféle Mad Max figura vagyok, de nem iszom, nem drogozok, mielőtt még valaki összekapcsolná a motorozást ezen tevékenységekkel.

2018. jan. 22. 22:31
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
45%
Akkor már ketten vagyunk... szerinted en vagyok a gyökér, szerintem meg Te, ajkor ennek most hogy lesz vége?
2018. jan. 23. 18:41
 22/27 anonim ***** válasza:
0%
21: Rajtad áll. Mint mondtam, én remekül szórakozom :D
2018. jan. 23. 18:47
 23/27 anonim ***** válasza:
32%

Én is rajtad, na akkor?

De egyet elárulhatnál, ha olyan nagy szellemi szinten vagy, mint amennyire itt futtatod magad, akkor miért állsz le embereket sertegetni, és miért mész bele a f▪sz méregetésbe az interneten? Válaszod még megvárom, mert kiváncsi vagyok mit válaszolsz rá, aztán én egy jó kiadós fürdéssel le is zárom ezt a témát, mert vár a család.

Javaslom tegyél szert Te is egy családra, nőre, faszira, es akkor nem leszel ilyen frusztrált, hogy idegeneknek kell futtatnod magad.

2018. jan. 23. 18:55
 24/27 anonim ***** válasza:
34%
23: Mondtam, hogy vicces vagy, majmóca. Válaszoltam egy kérdésre, a válasznak semmi de semmi köze nem volt hozzád, de azért ide kellett nyögnöd, hogy ha munkatársak lennénk, jól megvernél, és én vagyok a frusztrált? :) Az ostobák kedvenc vitamódszere, hogy addig ismételgetik a "beverem a szád" "igénytelen csimbók" és hasonlóan indulatos, de tartalom nélküli beszólásokat, míg a másik feladja, hogy érelmes létformára utaló jelek után kutasson, és más elfoglaltság után néz, ti meg önelégült mosollyal kiveritek a farkatok a "győzelemre". Kissé meguntam, hogy nem csak a személyes vitákban, de társadalmi szinten is állandóan a legkorlátoltabb gondolkodásmód kerekedik felül, arra építve, hogy az okos előbb-utóbb enged. Szóval elmondom a véleményem, ha pedig valaki elkezdi rám fröcsögtetni a nyálát, ahogy te teszed, akkor kinyitom szépen az esernyőmet, és teljes lelki nyugalommal addig hívom fel a figyelmét saját idiótaságára, amíg bele nem nyugszik, hogy nálam ezzel a technikával nem megy semmire. A reakcióitok ráadásul kifejezetten szórakoztatók, mikor hosszabb távon gondolkodó lénynek kéne kiadnotok magatokat, így már csak ezért is megéri. Köszönet a produkcióért, kiérdemelted a habfürdődet ;)
2018. jan. 23. 19:25
 25/27 A kérdező kommentje:
Most már muszáj hozzászólnom. Itt parázs vita alakult ki, teljesen fölöslegesen. Nem arról van szó, hogy extrém igénytelen vagyok, és bűzlök, mint egy disznó. Nyáron minden nap fürdök, és evés előtt, wc után mindig kezet mosok, csak nem töltök órákat a fürdőszobában, és nem zavar ha kicsit olajos a kezem. Emberek közé is mehetek, nem ájulnak el a szagomtól. Veréssel fenyegető emberkének mondom, hogy 188 cm/98 kg férfi vagyok, és még senki nem akart megverni, mert olajfoltos farmerben szálltam le a motorról. De ha találkozunk nyugodtan tegyél megjegyzéseket, aztán meglátjuk mi lesz.:)A válaszokat köszönöm, mentek a zöldek, majd kicsit igyekszem jobban odafigyelni magamra.
2018. jan. 24. 09:07
 26/27 anonim ***** válasza:
Kérdező, csak a hasznos válaszokkal foglalkozz, "imádom", amikor egy kérdésből vita lesz, és kialakul egy szócsata...
2018. jan. 24. 15:23
 27/27 anonim ***** válasza:
Fürdés észak-koreai stílusban: lángszóróval!
2019. máj. 9. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!