Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Igénytelen vagyok. Mit tegyek?

Igénytelen vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kérlek ne azt írjátok, hogy változtassak, mert nem tudom hogyan kell. Simán nem fürdök 3-4 napig, és lazán szerelem a motoromat a szobámban. Szeretem az olaj szagát, és nem zavar a körmöm alatt, vagy a ruhámon sem. Az a fő probléma, hogy nekem így tökéletesen megfelel, a környezetem miatt szeretnék változtatni. Az érdekes, hogy a tárgyaimra rendkívül igényes vagyok, bicajom, autóm, motorom mindig tip-top állapotban, csak magamat hanyagolom el. Ha kérhetem, mellőzzük a "büdös paraszt" kommenteket. Nem vagyok sem gonosz, sem buta, csak igénytelen. Afféle Mad Max figura vagyok, de nem iszom, nem drogozok, mielőtt még valaki összekapcsolná a motorozást ezen tevékenységekkel.

2018. jan. 22. 22:31
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
25%
És így a család megengedi, hogy koszos körmökkel és nyakig olajosan leülj az asztalhoz ebédelni?? Hol voltál, mikor az alapvető higiéniai szabályokat tanították az óvodában/iskolában? Egyébként baromi egyszerű dolgod van, fogod magad, és minden nap miután végeztél a szereléssel, megfürdesz. Voilá, máris nem leszel igénytelen. Ja és a körmeidet se felejtsd el kipucolni!
2018. jan. 23. 11:21
 12/27 anonim ***** válasza:
59%

Én se szeretek fél napokat tölteni a fürdőben (pedig lány vagyok, és igényes a személyes higiéniára). Bemegyek, két perc alatt megvizezem magam, egy perc alatt bedörgölöm magam szappannal, két perc alatt levizezem magam, ez öt perc volt, aztán csókolom.

Ígérj meg magadnak egy fix dolgot, mondjuk, ha este 10-kor szoktál lefeküdni, akkor döntsd el, hogy 9.50-kor ha törik, ha szakad elmész zuhanyozni.

Az olajat a körmöd alól egy sima kézmosás során kikefézheted ultra dermmel.

Illetve én a helyedben szereznék munkásruhát csak szereléshez (nekem van is), hogy ne a hétköznapit olajozd össze, mert nagyon nehéz belőle kimosni.

Hajat szerintem elég heti egyszer mosni, ha egészséges és nem zsírosodik agyon. De amúgy minél többször mosod, annál zsírosabb, szóval jobban jársz a heti eggyel, és ez se egy nagy was ist das, víz, sampon, víz, akár a sima zuhannyal egyszerre. Erre is legjobb kijelölni egy napot, nekem ez a vasárnap lett, hogy hétfőn "friss hajjal" menjek.

Fürdés után (ne másnap reggel, hanem rögtön) használj dezodort, ha szükséges.

Illetve figyelj a szájhigiéniára, napi 2-3 alkalommal kell fogat mosni (de legalább lefekvés előtt mindenképp), és ha büdös a szád, akkor szájvizet használni fogmosás után.

2018. jan. 23. 12:04
 13/27 anonim ***** válasza:
19%
10: Nem barátom, pofázni a legegyszerűbb. A feljelentés az első lépés, ha nem használ, akkor nekiállok szépen lépésről lépésre pokollá tenni az életed, míg megtanulod a helyed, vagy csak egy szép nap nem érsz haza/be a munkába, és sosem derül ki, mi lett veled. Na nem mintha valaha is bármi törvénytelent kísérelnék meg, amúgy sincs egyszerűbb dolog egy ilyen egybites nyáladzó idióta átverésénél, hogy ő maga ismerje be, amit tett (volna). ;) De a fajtádnak amúgy is addig nagy az arca, amíg nem kaptok egy idézést (felteszem, az a sok fura betű hoz titeket ennyire zavarba), utána épp csak a valagamat nem nyalnád ki megilletődöttségedben.
2018. jan. 23. 12:12
 14/27 anonim ***** válasza:
27%
Egyáltalán nem zavar/nem kellemetlen érzés, hogy nem vagy tiszta minden este? Hogy tudsz így elaludni? Nekem az ér a legtöbbet egy hosszú/fárasztó nap után, amikor folyik végig rajtam a meleg víz és illatos szappannal mosom magam. Próbáld megtalálni benne a jót, tényleg nem higiénikus, ha nem fürdesz.
2018. jan. 23. 15:31
 15/27 anonim ***** válasza:

12: szerintem hasznos dolgokat írtál. Abban az egy dologban nem értek veled egyet, hogy esti tisztálkodás után használjon dezodort. Jobb szerintem, ha éjszaka nincs ott a dezodor a bőrünkön, az alumíniumsók és ilyesmik miatt. Én reggel szoktam használni, egy rövid mosakodás után (csak arc és hónaalj), és este zuhanyzok.

Kedves Kérdező: szerintem szólj annak a családtagodnak, akit zavar a mosdatlanságod, hogy minden este figyelmeztessen, hogy menj zuhanyozni. A motort pedig tényleg ne a szobában szereld, tönkremehetnek a bútoraid és a szőnyeg.

2018. jan. 23. 16:33
 16/27 anonim ***** válasza:
0%
13# nagyon vicceske vagy 😂 igenytelen is, istoba is, biztis valami putri szökevény 😂
2018. jan. 23. 17:26
 17/27 anonim ***** válasza:
0%
Sose jöttem zavarba. De tegyünk egy próbát, szájba verlek és feljelenthetsz 😂
2018. jan. 23. 17:29
 18/27 anonim ***** válasza:
0%
17: Ja, ostoba tuskó vagyok, ezért van szükségem két kommentre két izaddtságszagú beszóláshoz... Élvezet, ahogy vered magad a saját primitivitásodra, de menj inkább fürdeni kisfiam.
2018. jan. 23. 17:36
 19/27 anonim ***** válasza:
16%

En szoktam, én igényes vagyok. Veled ellentétben. Te reklámozod magad, hogy nem fürdesz, aztán elég ostobán próbálgatsz beszólogatni sértegetni, meg és a feljelentéseddel f▪szt méregetni.

Csak 1 dolgot jegyezz meg: engem nem tudsz bántani, sem fizikalisan, sem lelkileg a sértegetéseiddel, így probalhatsz rákontrázni a kommentekre, próbálhatsz rádobni egy lapáttal csak magadat tiprod lefele. Egyetlen egy dolog nem változik: igenytelen kis mocsing vagy az emberek nyakán, aki gondolom mindenkit feljelent és erre rangatja a répát. Azthiszed mindenki megijed ettől. Hat barátom én nem fogok, nem fogom a seggedet se nyalni utána, ahogy Te említetted. De azert had adjak okot is a feljelentésedre, aztán ezt a vehemenciadat viheted a biróságra is, vagy ahova akarod.... gyökér....

2018. jan. 23. 18:02
 20/27 anonim ***** válasza:
19: Eddig még senkit sem kellett feljelentenem, aki az utcán ok nélkül belém kötött, azt is hamar lerendeztem máshogy. De ha valaki a munkahelyemen, ami a mindennapi életem része, kezet emelne rám, ami szerinted elfogadható dolog, akkor nyilván a hatósághoz fordulnék, elvégre az ő dolguk megszabadítani az emberi hulladéktól, ahogy a szemetes elviszi a háztartásit. Ha kudarcot vallanak benne, és magam kéne helyretegyelek, az megint nem engem minősít. Nyugi, öcskös, egyáltalán nem akarlak lejáratni, hisz fele olyan jól sem menne, mint ahogy te teszed magaddal. Én csak élvezem az előadásodat :)
2018. jan. 23. 18:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!