Igénytelen lennék emiatt?
Lassan már szégyellem magam a hajam miatt. Mindenhonnan hallom, hogy a vékonyszálú hajat nem szabad megnöveszteni, mert igénytelen, csúnya, ápolatlan hatást kelt. A fülcimpáig, nagyon max állig érő az egyetlen vállalható frizura, de a legjobb a fiús, pár centis. Vagy a varrott póthaj.
Régen volt rövid hajam, fülcimpáig, de amint levágattam, eldöntöttem, növesztem is vissza, ritka előnytelenül néztem ki.
Nincs feltűnően szép arcom, még nagyon sok nőnek csak kiemeli a vonásait az extrém rövid haj, addig én úgy néznék ki vele, mint egy aktív leszbikus.
Az állig érő meg azért nem játszik, mert járomcsont magasságban kezd el hullámosodni a hajam, minden nap vasalnom, állítgatnom kéne, míg így csak megmosom, megszárad, és kész.
Nincs kevés hajam, nem az a baj, hogy látszana a fejbőröm vagy lelapul a hajam, ilyen gondom nincs. A nagy hullámok miatt volumene is van.
Egyedül a szerkezete rossz, hogy olyan puha, mint a kisbabáké.
Póthajat nem akarok, az már nem én lennék, illetve nem lenne szívem annyi pénzt kidobni a hajamra.
Mi lenne a megoldás?
Vállani a rövid hajat, úgy is, hogy előnytelen?
kb úgy festenék, mint egy középkori szerzetes.
Vagy meghagyni a hosszút, és vállalni, hogy sok ember szerint ciki, igénytelen, szemet bántóbb, mint erősen túlsúlyos nőn a haspóló.
Nagyon jót nevettem a hasonlataidon. Köszi. :D
A leírásod alapján, nem hiszem, hogy igénytelenül néznél ki. Nekem is vékonyszálú hajam van, igaz, hogy többet foglalkozom vele, mint néhány más hajszerkezettel rendelkező barátnőm :))), de nem néz ki igénytelenül. Magyarul, szerintem ne vágasd le.
Tudnál linkelni egy képet, hogy mihez hasonlít a hajad? Nekem is vékony szálú, de általában dicsérni szokták, pedig a derekamig ér.
Miért igénytelen? Sokakon látom, hogy olyan a hajuk, mintha szanaszét lenne töredezve és állandóan kócos lenne, de azt egy jó hajvégápolóval és pakolással meg lehet oldani, de még kezelés is van erre (több fajta is, én pl a keratinosról és a "brazil"ról hallottam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!