Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Igénytelen lennék emiatt?

Igénytelen lennék emiatt?

Figyelt kérdés

Lassan már szégyellem magam a hajam miatt. Mindenhonnan hallom, hogy a vékonyszálú hajat nem szabad megnöveszteni, mert igénytelen, csúnya, ápolatlan hatást kelt. A fülcimpáig, nagyon max állig érő az egyetlen vállalható frizura, de a legjobb a fiús, pár centis. Vagy a varrott póthaj.

Régen volt rövid hajam, fülcimpáig, de amint levágattam, eldöntöttem, növesztem is vissza, ritka előnytelenül néztem ki.

Nincs feltűnően szép arcom, még nagyon sok nőnek csak kiemeli a vonásait az extrém rövid haj, addig én úgy néznék ki vele, mint egy aktív leszbikus.

Az állig érő meg azért nem játszik, mert járomcsont magasságban kezd el hullámosodni a hajam, minden nap vasalnom, állítgatnom kéne, míg így csak megmosom, megszárad, és kész.

Nincs kevés hajam, nem az a baj, hogy látszana a fejbőröm vagy lelapul a hajam, ilyen gondom nincs. A nagy hullámok miatt volumene is van.

Egyedül a szerkezete rossz, hogy olyan puha, mint a kisbabáké.

Póthajat nem akarok, az már nem én lennék, illetve nem lenne szívem annyi pénzt kidobni a hajamra.

Mi lenne a megoldás?

Vállani a rövid hajat, úgy is, hogy előnytelen?

kb úgy festenék, mint egy középkori szerzetes.

Vagy meghagyni a hosszút, és vállalni, hogy sok ember szerint ciki, igénytelen, szemet bántóbb, mint erősen túlsúlyos nőn a haspóló.

2017. szept. 7. 09:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekem is küldenél képet a hajadról? De amúgy már leírták előttem, van mindenféle hajpakolás, hab, meg minden ami segíthet. Csak kérd ki szakértő tanácsát hogy neked melyik lenne jó. Én ha látok az utcán egy nőt, megjegyzem magamnak, hogy milyen szép haja van, ha nem szép akkor meg elsétálok mellette. nem bélyegzem meg igénytelennek..van aki annyira szánalmas, hogy másokból csinál viccet, hogy elvonja a figyelmet a saját hibáiról
2017. szept. 7. 11:17
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem kell rövid, fiús haj.

A vékony szálú hajból tényleg nem olyan szép a hosszú haj, és nagyon lelapul. De a hosszú inkább hátközépig, derékig érőt jelent.

Szóval vállig érő, vagy állig érő hajad simán lehet. És ezeket sokkal könnyebb rendben tartani, sokkal jobb frizurát lehet vágatni, ha nem vastagszálú a hajad.

Semmiképp se vasald és ne póthajazz.

2017. szept. 7. 11:25
 13/14 anonim ***** válasza:

Szia! A leírtak alapján szerintem simán maradhat a hosszú, de nekem is elküldenéd a képet?

27N

2017. szept. 7. 14:36
 14/14 anonim ***** válasza:

Megnéztem a képet, szerintem nincs semmi baj a hajaddal, az enyém is ilyen szerkezetű. Tegyél rá pakolást és hajvégápolót, és ha tudsz, hordj magaddal kisfésűt, hogy ha hamar összekócolódik, kifésüld (pl. ha elmész mosdóba, akkor már gyorsan át is fésülöd).

Ha nagyon zavar, menj el egy profi fodrászhoz és kérdezd meg, hogy milyen kezelést ajánlana.

Szerintem ezek az emberek teljesen másra gondolnak "vékony szálú" haj alatt, és nem a te hajadat tartják "cikinek", ha mégis, akkor hülyék. Persze, nem lehet mindenki életre kelt Schauma reklám, de a te hajad tényleg egyáltalán nem gáz.

2017. szept. 8. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!