Kövérség = igénytelenség?
„Mint mondtam, az említett régi barátom már kisgyerekként is duci, kövér volt, emiatt is genetikailag kövér főleg”
20x leírtuk már, h nincs olyan, h genetikailag kövér. Vannak, akik genetikailag hajlamosabbak a hízásra, de ha mozognak és normálisan kajálnak, ők sem fognak elhízni
„A megjelenés legfeljebb hivatalos ünnepi estéken, meg hasonló rendezvényeken fontos”
:DDD
„A régi barátom, anyukám is rendszeresen mozog, sétálnak régóta és mégis kövérek, fogd már fel, hogy igenis genetika!”
megint összevissza zagyválsz minden baromságot.
többször leírtuk, h a legfontosabb a táplálkozás, vhogy mégsem sikerül részletesen leírnod, mit esznek a kövér haverjaid, szándékosan a mozgásról beszélsz csak.
a séta az nagyon komoly mozgás aztán :D. több a semminél kategória. Régóta sétálnak? mióta? milyen gyakran? hány km-t?
„akik jól tudják, hogy nem csakis elhízés, meg betegség lehet az oka.”
többen leírták, h a statisztikák szerint a kövérek alig pár százalékának van olyan orvosi problémája, ami megnehezíti, h lefogyjanak, de látom, nehéz a felfogóképességed.
„Olyanról is hallottam, aki rendszeresen túrázott, hegyet mászott többször a feleségével, ő is kövér volt, a felesége így szerette és mégse fogyott le”
komolyan, te vagy a maszatolás és mellébeszélés nagymestere. megint egy szót nem szólsz az étrendjükről, de a többi sem semmi.
hegyet mászott TÖBBSZÖR? hetente többször? vagy inkább évente? életében többször?
az,h a felesége szerette, vajon lényeges? h jön ez ide?
azért az félelmetes, h ennyire energiát pazarolsz arra, h védd az elhízott ismerőseidet, miközben ha szembenéznél a valósággal, talán még segíthetnél is nekik, de így maradsz a kifogások királya.
összefoglalom: a túlsúlyos ismerőseid nem sportolnak rendszeresen és midnent összez@bálnak, ergo gyakorlatilag bizonyítottad azt, amit cáfolni akartál: a kövérség legtöbbször igénytelenség. köszönjük.
he84!
írtam egy hosszú választ neked, de miután újraolvastam a kommented, kitöröltem. ember, ha nem trollkodsz, akkor nagyon jól példa vagy arra, hogy az emberek micsoda elképesztő kifogásáradattal képesek előállni, ahelyett hogy belátnák, hogy ők vagy rokonaik dagadtak, lusták és igénytelenek, és nekiállnának normálisan kajálni és mozogni vmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!