Kövérség = igénytelenség?
Mint középkorban a csőcselék a kivégzéseken, úgy viselkedtek... Döbbenet látni magukat felnőtt embernek tartó egyedeknél.
Azért úgy 25-30 év múlva szívesen visszatérnék ide, és a most hangadók némelyikét megnézném:DD
25-31 év múlvsa úgyanígy fogok sőt izmosabban fogok kinézni mert úgy étkezek meg sportolok és a párom is ennyi.
Megnézheted majd 20-n évesek jelenthetnek nekem most is akkor is,31 éves férfiként kenterbe verek bármelyik 20-n évest bármikor,testben erőben,izomban is.
Háát nem érdekel mit gondolsz tudod én tudatosan élek,és jelenthet nekem a sok 20-n éves is,energiában,eőrben,testalkatban is,sőt izomban is,sokkal jobban nézek ki mint 25 évesen.
Tudod céltudatosság,ambíció,megfelelő étrend és kondi plusz kardió.
Csak ehhez nem lustának kellene lenni,10 óra meló mellett is lejárok korán kell kelni reggel és ennyi,7-kor már eddzek.
Kb középiskolás koromtól kezdve, amikor rövid idő alatt sokat nőtten, egyszerűen képtelen voltam hízni, bármilyen sokat ettem és bármilyen keveset sportoltam. Izmot építeni valamivel könnyebben ment. Legalábbis az alacsony testzsír arány miatt volt látszatja.
Aztán 28 éves koromban “felnőtt módba” kapcsolt az anyagcserém és nagyon hamar 83-ról felmentem 90-re. Ment volna ez tovább is, ha folytatom azt az életmódot. Elkezdtem sportolni, odafigyelek, mit és mennyit eszem és semmi baj a súlyommal.
Igen, az elhízás az esetek döntő többségében igénytelenség. A kövér ismerőseimen, az összesen azt látom, nem foglalkoznek vele, mit és mennyit esznek, és nem, vagy csak ritkán és keveset mozognak (évente 2-3 túrázás). Minden ember más, valakinek jobban oda kell figyelni, valakinek kevésbé, de elhanyagolhatóan kevesen vannak azok akiknek olyan genetikája van, hogy ha bödönszám kanalazza be a cukros disznózsirt, akkor sem hízik, vagy épp a levegőtől is. Kifogásnak mindenesetre mindig jó, mint ahogy az idő és pénzuiányra hivatkozás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!