Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kövérség = igénytelenség?

Kövérség = igénytelenség?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy aki kövér, azoknak a többsége az életmód miatt az?

2018. szept. 14. 22:54
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
36%

Mint középkorban a csőcselék a kivégzéseken, úgy viselkedtek... Döbbenet látni magukat felnőtt embernek tartó egyedeknél.

Azért úgy 25-30 év múlva szívesen visszatérnék ide, és a most hangadók némelyikét megnézném:DD

2018. szept. 21. 14:36
 22/48 anonim ***** válasza:
0%

25-31 év múlvsa úgyanígy fogok sőt izmosabban fogok kinézni mert úgy étkezek meg sportolok és a párom is ennyi.

Megnézheted majd 20-n évesek jelenthetnek nekem most is akkor is,31 éves férfiként kenterbe verek bármelyik 20-n évest bármikor,testben erőben,izomban is.

2018. szept. 21. 14:38
 23/48 anonim ***** válasza:
38%
22 Aha, jól van kisöreg.. De sok ilyet hallottam már:DD
2018. szept. 21. 14:41
 24/48 anonim ***** válasza:
23%

Háát nem érdekel mit gondolsz tudod én tudatosan élek,és jelenthet nekem a sok 20-n éves is,energiában,eőrben,testalkatban is,sőt izomban is,sokkal jobban nézek ki mint 25 évesen.

Tudod céltudatosság,ambíció,megfelelő étrend és kondi plusz kardió.

Csak ehhez nem lustának kellene lenni,10 óra meló mellett is lejárok korán kell kelni reggel és ennyi,7-kor már eddzek.

2018. szept. 21. 14:43
 25/48 he84 ***** válasza:
25%
Tudod a legtöbb ember nem vezet étrendet egyesek miatt, ezért nem mutatnak. Olyanról is hallottam már, hogy valaki kövér, többet is edzett, mozgott meg minden, még hegyet is mászott, meg hasonlók és nem figyott le mégse. A régi barátom, anyukám is rendszeresen mozog, sétálnak régóta és mégis kövérek, fogd már fel, hogy igenis genetika! Főleg ha valaki gyerekkorában kövér és a kisgyerekek nem szoktak annyit enni és annyit nem mozogni, hogy kövérek legyenek, hanem alapból olyan az alkatuk.
2018. szept. 22. 13:33
 26/48 he84 ***** válasza:
És nem kamuztam, nem hazudtam semmiről se! Marha jól lejön belőled, hogy milyen szűklátókörű és rosszindulatú vagy, pláne ha alapból kamuzással, hazugsággal vádolsz minden komoly ok nélkül, nem is ismersz,... Nem szoktam hazudni, eléggé őszinte vagyok mindig.
2018. szept. 22. 13:35
 27/48 anonim ***** válasza:
56%

Kb középiskolás koromtól kezdve, amikor rövid idő alatt sokat nőtten, egyszerűen képtelen voltam hízni, bármilyen sokat ettem és bármilyen keveset sportoltam. Izmot építeni valamivel könnyebben ment. Legalábbis az alacsony testzsír arány miatt volt látszatja.

Aztán 28 éves koromban “felnőtt módba” kapcsolt az anyagcserém és nagyon hamar 83-ról felmentem 90-re. Ment volna ez tovább is, ha folytatom azt az életmódot. Elkezdtem sportolni, odafigyelek, mit és mennyit eszem és semmi baj a súlyommal.

Igen, az elhízás az esetek döntő többségében igénytelenség. A kövér ismerőseimen, az összesen azt látom, nem foglalkoznek vele, mit és mennyit esznek, és nem, vagy csak ritkán és keveset mozognak (évente 2-3 túrázás). Minden ember más, valakinek jobban oda kell figyelni, valakinek kevésbé, de elhanyagolhatóan kevesen vannak azok akiknek olyan genetikája van, hogy ha bödönszám kanalazza be a cukros disznózsirt, akkor sem hízik, vagy épp a levegőtől is. Kifogásnak mindenesetre mindig jó, mint ahogy az idő és pénzuiányra hivatkozás is.

2018. szept. 27. 13:49
 28/48 anonim ***** válasza:
Utolsó Válaszoló, adom a kommented! Kedves He84! Az a barátod, aki sokat mozog, mégsem fogy le, azért nem fogy le, mert rosszul táplálkozik! Ahogy fentebb is írta valaki, (talán épp a 27-es Válaszoló) minden a HELYES TÁPLÁLKOZÁSON múlik az alkatunkat, és legfőképpen egészségünket illetően! Ha helyesen táplálkozunk, tehát odafigyelünk, hogy MIT eszünk, iszunk és MENNYIT, szervi bajaink, betegségeink, és elhízásunk nagyobb részt (értsd: 95%-ban!) elkerülhetők, megelőzhetők! Azok az emberek, akik pedig soványak, akármit, akármennyit esznek, ugyanúgy rengeteg egészségügyi bántalomnak vannak kitéve, különösen hosszútávon. NEM soványnak kell lenni, HANEM normál testsúlyra kell törekedni! Ezt mindenki kiszámolhatja magának, hogy számára mi a normál súly: az életkorát, valamint magasságát kell megadnia, valamint a nemét a súlykalkulátor programokban. Sportolni pedig nem a fogyás, hanem az általános kondíció kialakítása miatt kell, hogy szép legyen a testtartásunk, jó legyen a mozgáskoordinációnk, izmaink is legyenek, hogy fizikailag elfáradjunk, és jobban tudjuk végezni a szellemi munkánkat, jól kezeljük a stresszt, hogy jó legyen a szexuális életünk, nem utolsó sorban pedig, hogy jól és előnyösen tudjunk megjelenni, és azért, hogy általánosan jó legyen a közérzetünk. A fogyás a listámon nem szerepel nem véletlenül! 31 éves nő
2018. dec. 3. 16:25
 29/48 he84 ***** válasza:
Nem így van, tévedsz 28-as válaszoló. Mint mondtam, az említett régi barátom már kisgyerekként is duci, kövér volt, emiatt is genetikailag kövér főleg. Sajnálom ha egyeseknek ez hihetetlen. A megjelenés legfeljebb hivatalos ünnepi estéken, meg hasonló rendezvényeken fontos, alapból nem annyira. Nyilván nem a szakadt, mosatlan ruhákra gondolok, hanem bármilyen normál, avagy alap öltözékre, amit az adott ember tud, szeret viselni. Olyanról is hallottam, aki rendszeresen túrázott, hegyet mászott többször a feleségével, ő is kövér volt, a felesége így szerette és mégse fogyott le. Pedig ő valamivel extrémebb módon mozgott mint az említett régi barátom. De szerencsére nem mindenki ítéli el így a duci, kövér embereket, akik jól tudják, hogy nem csakis elhízés, meg betegség lehet az oka.
2018. dec. 3. 19:04
 30/48 anonim ***** válasza:
35%
Kedves He84! A HELYES TÁPLÁLKOZÁSON múlik, hogy lefogy-e valaki vagy sem, NEM a rendszeres mozgáson! Arra miért nem reflektálsz soha? Csak nyomod, hogy rendszeresen mozog, mégis kövér a barátod... Figyelj, MINDEN dietetikus és fitneszguru elmondta már, hogy 80%-ban a táplálkozáson múlik, hogy normál alkatod vagy sem, hogy tudsz-e fogyni vagy sem! Ne játsz szelektív hallást! És ha esetleg a barátod betegség következtében kövér, keressen fel egy gasztroenterológus szakorvost ÉS egy dietetikust, mert az ő segítségükkel le tud majd fogyni! Plusz továbbra is eddzen a barátod, és le fog fogyni! És, hogy nem számít az igényes, jó megjelenés?! Figyelj, hol élsz Te? Első körben mindenki a megjelenésével adja el magát, és ha azzal nem tudsz bizalmat kelteni, akkor az veszett fejsze nyele! A 28-as válaszoló vagyok, a 31 éves nő! U. I a tesóm is orvosi segítséggel fogyott le: 125 kg volt, és lement 85 kilóra, csak mondom! Ennyit arról, hogy betegség vagy pszichés okok miatt nem lehet lefogyni. Egyébként genetikára is felesleges ezt fogni, mert az csak HAJLAMOSÍT,de NEM DETERMINÁL!!! Aki hizékony alkat, fokozottan figyeljen az étkezésére, elegendő alvására (!!!) és arra, hogy elegendő vizet igyon (!!!) , mert a víz is telít és kevésbé lesz az ember tőle éhes!
2018. dec. 3. 19:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!