Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti féltek a haláltól?

Ti féltek a haláltól?

Figyelt kérdés
Olyan értelemben kérdezem, hogy egyszer az életnek bége van, nem tudjuk kikerülni.
2018. szept. 11. 00:17
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
48%
Én nem az "odavezető úttól" félek, hanem hogy nem lesz utána semmi. Meg hogy sose tudom meg, hogy reagálnak a szeretteim, ismerőseim a halálhíremre, milyen temetésem volt, mennyi ideig gyászolnak, stb.
2018. szept. 11. 12:09
 22/27 anonim ***** válasza:
0%
Nem, csak attól, hogy lehet, hogy a halálom előtt nagy fájdalmaim lesznek.
2018. szept. 11. 16:20
 23/27 anonim ***** válasza:
Igen. Persze.
2018. szept. 12. 01:22
 24/27 anonim ***** válasza:
Keresztény vagyok, így nem félek, mivel tudom, hogy mi lesz utána. A halál egy teljesen természetes dolog.
2018. szept. 12. 09:15
 25/27 anonim ***** válasza:

El elhet kerülni? Nem. Akkor meg mit parázzak tőle.

Am kis érdekesség, minden évben van egy nap ami épp az ember halálára esik, ha van születésnap, akkor van halálnap is, csak épp nem tudjuk melyik nap az mikor épp kerek évek vannak vissza. :D

2018. szept. 13. 02:20
 26/27 anonim ***** válasza:
24%

Nem tudom olvasod-e még..

Igen, félek tőle. Bár egyszer màr ott lógott a kaszás a fejem felett. Pontosabban 5 hete. Két órahosszán múlt az életem. A sokat tapasztalt orvosi team megdöbbenve állt az esetem felett. Azt mondják, csoda, hogy élek.

Inkább attól félek, hogy amiket eddig csináltam...többé nem fogom.

Nem eszem a kedvenc kajám, nem nézem a kedvenc műsorom, nem élhetek nemi életet, nem szerethetem a szeretteim, stb. .....

2018. nov. 28. 12:21
 27/27 anonim ***** válasza:
A haláltól félek, de az oda vezető úttól egyáltalán nem. Arra inkább kíváncsi vagyok. :D
máj. 17. 10:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!