Ti féltek a haláltól?
Figyelt kérdés
Olyan értelemben kérdezem, hogy egyszer az életnek bége van, nem tudjuk kikerülni.2018. szept. 11. 00:17
1/27 anonim válasza:
attol felek, h azelott halok meg, h eltem volna. magatol a halaltol nem
2/27 anonim válasza:
Nem, mert egyrészt elkerülhetetlen, másrészt azt vallom hogy a halállal csak a test szűnik meg létezni, mi pedig sokkal többek vagyunk annál.
3/27 anonim válasza:
Nem igazán szeretek élni ennek megfelelően egyáltalán nem félek a haláltól, csak magától a haldoklástól félek.
4/27 anonim válasza:
Aki "nemmel" válaszol, az csak áltatja magát.
5/27 anonim válasza:
Önmagában nem a haláltól félünk, hanem az odavezető út szenvedéseitől.
6/27 anonim válasza:
Én is így vagyok, nem a haláltól, vagy az elmúlástól félek, hanem az előtte lévő szenvedéstől.
7/27 anonim válasza:
Nem a haláltól félek, csak attól hogy jön el.
8/27 anonim válasza:
A halál előtti szenvedéstől, fájdalomtól, kiszolgáltatottságtól félek. A halál ilyen esetben inkább megváltás, és nincs miért félni tőle szerintem.
9/27 anonim válasza:
Igen, rettegek tőle.
És nem a fájdalomtól, szenvedéstől félek..bármit kibírnék, ha tudnám, hogy van ,,értelme" és túlélném tutira. Én magától a haláltól félek, hogy elmúlok, nem leszek, milyen lesz, hogy lesz. A legrosszabb a semmi (totalis kikapcs) lenne nekem, attol félek a legjobban.
10/27 anonim válasza:
A szenvedéstől félek inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!