Ti féltek a haláltól?
Figyelt kérdés
Én őszintén bevallom,hogy még nem akarok meghalni,vagyis van bennem némi félelem.Az osztályomban pl.szinte senki nem fél a haláltól,de fogadni mernék ha fegyvert fognának a fejükhöz,sírva könyörögnének(szerintem én is,bár ne történjen ilyen)2016. okt. 22. 10:27
1/14 anonim válasza:
Nem félek, én attól félek hogy szenvedni fogok...tehát lehet betegségben halok meg ami azért manapság elég gyakori. Rettentő sok olyan ismerősöm van aki rákban halt meg és előtte még szenvedett nem keveset.
2/14 A kérdező kommentje:
Leginkább én is ettől félek,meg attól hogy még fiatal vagyok és szeretnék kezdeni valamit az életemmel.Nem rég is meghalt egy 16 éves ismerősöm és én is arra gondoltam,hogy "bakker,neki még kellett volna élnie".
2016. okt. 22. 10:29
3/14 piriiiii válasza:
Jobban félek az élettől. De igyekszem úrrá lenni ezen.
5/14 anonim válasza:
Nem félek. Nem félek semmitől :P
17f
6/14 anonim válasza:
Nem. A halálhoz vezető úttól tartok.
9/14 anonim válasza:
Nem a haláltól félek, hanem attól, hogy az élet utána(m) megy tovább, és nem leszek a részese.
10/14 anonim válasza:
Nagyon nem. Várom, hogy jöjjön már. De gyors legyen, nem akarok szenvedni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!