Ti féltek a haláltól, foglalkoztat titeket a "dolog"?
Figyelt kérdés
Én rettegek. De nem azért, mert meghalok, hanem abba borzasztó belegondolni, hogy mennyi mindent basztam el vagy nem csináltam meg, és a halál után már nincsen megbánás vagy javítás, hanem vége.2018. febr. 5. 22:10
1/12 anonim válasza:
Én sem a haláltól félek, csak a lehetőségektől amiket megtehettem volna még. Gondolom fiatal vagy. Szeretnék még jó pár dolgot megélni aztán persze azt sem bánom ha meghalok, csak érjem el amit még szeretnék.
2/12 anonim válasza:
Ki milyen, szokás mondani.
Voltál már 150-200 méteres toronyugráson? Mentél már motorral magyar utakon 270-el?
Próbáld ki ezeket, és át fogod értékelni, mert tudod hogy ha itt hiba csúszik valamiben pillanatok alatt vége az életnek.
4/12 anonim válasza:
Engem mindig is érdekelt ez a téma és azt kell hogy mondjam félek a haláltól.De szerintem ez nálam a szorongás és a dolgok túlagyalása miatt jött ki.
5/12 anonim válasza:
Én pont ezért örülnék végre a sajátomnak, mert végre vége lenne minden szenvedésnek és nem azon kellene agyalnom, hogy "mennyi mindent basztam el vagy nem csináltam meg".
7/12 anonim válasza:
én szeretek élni de nem zavarna az sem ha befejezném..pont elég mindent csináltam már..nem sok új jöhet
8/12 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=1GCf29FPM4k
5:38
Eddig se foglalkoztatott, de amióta megnéztem, és belegondolok, hogy lehet, hogy így van, azóta még annyira sem... :D
9/12 anonim válasza:
Tudok ellene tenni? Vissza tudom pörgetni az időt? Egyiket sem, úgyhogy nem is foglalkozok vele, minek.
10/12 LCMC válasza:
En nem felek a halaltol mert ugy vagyok vele hogy elunk meghalunk inkabb atol felek joban hogy a halalon tul nem latnam a szereteimet es ezeket most az ongyilkos akaro emberkeknek mondom Nem elni konnyu es meghalni nehez hanem meghalni konyu es elni nehez nekem 10 ezer indokom lenne hogy miert ugorjak le a tetorol es nem ilyen piti szar ugyek hogy uh ot hagyot a baratnom en szerintem tob nehezsegen mendtem keresztul mint mas ember egesz eletebe fog de most egy nyilvanyos oldalon nem fogom ki beszelni az eletem de mondok egy peldat kb 7 evesen utcan es hahlektalan szalon aludtunk az anyamal es noveremel egy ful idegen orszagba ahol legalis volt a drog a hajlektalan szalo kesz alom volt nekem eselyem se volt soha gyereknek lennem de a multamra buszke is vagyok mert mindenkit a sorsa kovacsol es orulok hogy nem egy ilyen elkenyesztetet kis szar lettem hanem egy 13 eves gyerek aki ismeri azt hogy mit jelent az hogy nehez elet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!