Ti olvasnátok verseket, könyveket ha nem lettek volna középiskolában irodalom órák?
Rengeteg olvasok, sulin kívül is. Nálam nem hátrány, ha egy könyv vastag.
A versek nem igazán érdekeltek soha, de ez is megváltozhat.
17/L
Anyukám mesélte, hogy 3 évesen már tudtam olvasni, és általában mindenre emlékszem, arra, hogy olvasni tanulok, nem. Első osztályban végiguntam a fejem olvasás órán.
Könyveket nagyon szeretek olvasni. Versből inkább angolul, magyarok közt a legtöbb olyan áldepis szenvedős, hogy csak a szememet forgatom, mert a szomszéd tini is írhatta volna a hatalmas világfájdalmában.
"a romantikus Rómeó és Júlia sokkal inkább elférne az általános iskolában ... szerintem sokkal befogadhatóbb lenne mondjuk 14 évesen"
Nekem a középiskola első évében volt kötelező, tehát gyakorlatilag 14-15 évesen. Mostanában később kell csak elolvasni? Mert ha csak azt akarod mondani, hogy nem 9.-ben, hanem inkább 8.-ban kéne kötelezőnek lennie, az szerintem kb. mindegy. De egyébként egyetértek, tényleg túl sok olyasmi kötelező középiskolában, amihez egy középiskolás még nem nőtt fel eléggé.
"Versből inkább angolul, magyarok közt a legtöbb olyan áldepis szenvedős, hogy csak a szememet forgatom, mert a szomszéd tini is írhatta volna a hatalmas világfájdalmában."
Szerintem csak nem olvastál még elég sok verset magyarul. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!