Szerintetek fel lehet készülni másfél hét alatt kényelmesen a szóbeli érettségire?
Figyelt kérdés
Már 1 hónapja érettségi szüneten ülök de semmit sem tanultam XD 80 tételem van (4 tantárgy, mindegyikből 20), és jó lenne 5-öst szerezem mindből. Ha most kezdek neki akkor szerintetek behozható a dolog? Ha jól zámolom akkor napi 6 tételt kéne megtanulnom, de magamról tudván max 2-3-at tudnék normálisan megtanulni xd Szóval érdemes így még készülni?2018. jún. 7. 13:55
1/8 anonim válasza:
Ez az előzetes tudásodtól, illetve a képességeidtől, tanulási gyorsaságodtól függ.
Érdemes nekiállnod, persze!
3/8 A kérdező kommentje:
Van egy kevés tudásom a dolgokról. De pl info szóbeliről semmit sem tudok, csak a tételek nevét. Ki sincs egy sem dolgozva, mondjuk a 80-ból egy sincs. Internetről talán meg tudom tanulni neccesen.
2018. jún. 7. 14:02
4/8 anonim válasza:
Csak csináld... gyerünk kezdd el!
5/8 A kérdező kommentje:
Ahh.. Nehéz lesz rávenni magam, de akkor mindjárt elkezdem :D
2018. jún. 7. 14:10
6/8 anonim válasza:
Én kb 5 napot készültem a szóbelire és lett két 4-esem meg 4 db 5-ösöm.
7/8 anonim válasza:
Én kemény három napot tanultam rá, bár akkor reggel 6-23:30-ig minden nap.
Csak pisilni meg enni mentem le :D
8/8 anonim válasza:
Én pénteken a strandon kezdtem tanulni és kedden vizsgáztam, az mondjuk 4 nap. Ebből három napot reggeltől estig áttanultam, aztán minden szóbelim max pontos lett nagyjából, egy-két pontot veszítettem max. Azért szántam rá csak ennyi időt, mert emeltre készültem aztán meg pihentem pár napot. Nekem is 80 tétel volt. Ha rendesen leülsz tanulni meg kidolgozgatni nem lesz gáz. Csak kezd el. Napi hat tétel az lófasz. Mindre szánsz is egy órát, marad egy rakat szabadidőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!