Hogyan tudnék leszokni az Istenkomplexusomról, főleg ha én észre sem veszem magamon?
Ha úgy érzed, hogy a körülötted lévők mondanivalója "se nrm humoros, se nem okos nincs mondanivalója csak full idiotizmus" akkor tényleg benned van a hiba. Hihetetlen, hogy egyetlen normálisként egy elmegyógyintézet elfekvőjébe jársz.
"Tény, hogy néha okosabbnak érzem magam a körülöttemévőkkel szemben"
Tény, hogy nagyon beképzelt vagy. Érdemes lenne szakemberhez fordulnod, vagy a családban szétnézni, hogy más is ebből a királynői magasságokból nézi-e a világot. Ha a szüleidtől tanultad el, akkor közösen járjatok terápiára!
Ez nem istenkomplexus.
Egyszerűen bunkó vagy más emberekkel, és lusta hétfőnként.
És nagyképűsködsz a semmire.
Valamint elég butuska gyerek is, mert nem tudod, hogy olyan szó, mint "leignorálni" nincsen, így nem is sejthető, hogy mit akartál azzal kifejezni a magad egyszerű módján.
Upsz, most lepontozol majd. De upsz, nem érdekel, mert én nem iskolás gyerek vagyok, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!